Kuka mä oikeesti oon? Kosketus mun elämään snapchatissa :D

Mulla on tullut fiilis, että haluaisin teidän tietävän musta vähän enemmän. Siis ihan vaan millanen tyyppi mä oon. Somessa kaikki on niin siloteltua, enkä mä täälläkään puhu muusta kuin terveydestä. Nyt, kun oon jopa pari kertaa törmännyt lukijoihin oikeassa elämässä, oon alkanut miettiä, kuinka erilaisen kuvan musta saa livenä ja näin somessa.

Mun somepersoona on aika asiallinen, totta kai se omalla tavallaan on hyvä asia. Mutta kun mä en oikeesti oo mikään salkku kädessä kulkeva aikuinen, vaan 19-vuotias teini, joka toisinaan (tai rehellisemmin joka päivä) hyppii seinille energiapuuskassaan ja joka hyvin harvoin on porukan aivot. U got the point?

Siksipä laajensin reviiriäni snapchattiin, koska sinne on niin kätevää iskeä oman arjen perusjuttuja muiden nähtäväksi. Ihailen bloggaajia, jotka saavat oman persoonansa hyvin näkyville asialliseenkin blogitekstiin. Mä en kuitenkaan itse tätä vielä osaa (kehityn hitaasti, mutta toivottavasti myös varmasti), joten –> amandahopea.

Ps. Muistkaa mun igarvonta.

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Kuka mä oikeesti oon? Kosketus mun elämään snapchatissa :D”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta