Tee niin kuin minä sanon, älä niin kuin teen – kehon kuuntelu

Vähän kyllä hävettää myöntää, mutta oon ollut viimeaikoina todella huono kuunteleen mun omaa kroppaa, joka on ollut vähän vaivanen. Moni on sanonut, että höllää vähän, mutta emmä hyvänen aika tällasessa treenimestassa oo malttanut! Kunnes viikonloppuna tajusin, että mun on vaan pakko. En pystynyt varaamaan painoa oikeelle jalalle ollenkaan, koska alaselkää/pakaraa/lonkkaa (vaikeuksia paikantaa kipua :D) vihlas joka askelleella sen verran mukavasti.

Yoga Tune Up Therapy Balls: Relieve stress, unwind knots, and loosen locked muscles through targeted self-massage therapy:

Torstaina mulla oli salilla jalkapäivä ja perjantaina oli vielä pakko päästä salille kyykkäileen maksimeita. En tiedä oliko noi kaksi treeniä ne jotka mun kropan pisti niin pahaan kuntoon, mutta kun kävely tuotti tuskaa ja konttasin mieluummin, niin päätin ottaa pienen lepotauon alakropalle. Nyt parin päivän jälkeen tilanne on onneksi jo rauhoittunut paljon. Luulen, että pahinta jaloille on iskut, niitä ne ei kestä. Mutta näköjään kaksi jalkapäivää peräkkäin (en yleensä harrasta tätä) oli myös vähän liikaa.

Unlocking tight shoulders and chests are something that I focus on constantly with my yoga students, CrossFitters and training clients. Rounded shoulders and tight chest muscles have become the nor...:

Onneksi tajusin edes nyt höllätä, ties missä kunnossa mä olisin kuukaden päästä jos jatkaisin samaan tahtiin. Kipu kertoo siitä, ettei kaikki ole kunnossa. Onneks mulla on ympärillä ihmisiä, jotka osaa kans tarvittaessa pistää kapuloita rattaisiin, jos mun kävely alkaa näyttää turhan kivuliaalta :p

Tää onkin hyvä aihe miettiä, kun kuukauden teemana on kehonhuolto. Kuuluhan se kropan kuuntelukin kehonhuoltoon aika tiiviisti.

Ps. Sain vihdoin hommattua tän koneen, joten postailen nyt viikollakin sen minkä ehdin 🙂 Samaisesta syystä lainasin kuvat pinterestistä, koska omat kuvat on vanhalla läppärillä. Pitää käydä kuvailemassa, jotta saa tämänkin koneen kuvakansioon täytettä…

~ Amanda

amandasilver

Yksi vastaus artikkeliin “Tee niin kuin minä sanon, älä niin kuin teen – kehon kuuntelu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta