Tavoitteista totta

Oon asettanut itselleni uusia tavoitteita. Osa on urheilullisia, osa painottuu vähän enemmän ulkonäön puolelle. Osa on selkeitä, osa ihan jotain muuta 😀 Urheilulliset tavoitteet tukevat onneksi myös kroppaa, joten mun ei oikeestaan tarvitse kuin mennä kohti urhelilullisia tavoitteita ja syödä terveellisesti niin saan varmasti jo jotain tuloksia.

PicMonkey Collagex

Crossfit, crossfit, crossfit. Haluan kehittyä. Nostaa treenipainoja ja oppia vaikeidenkin liikkeiden tekniikat edes siihen pisteeseen, että pystyn treenaamaan niitä itsekseni. Tällä hetkellä en lähtis tekeen tempauksia tai edes rinnallevetoja ilman, että joku osaava tsekkaa tekniikan.

Jalat on mun ehdoton heikkous. Yläkropasta löytyy voimaa jonkin verran, mutta kun täytyy lähteä kyykkäämään, mulla menee sormi suuhun. Mulla on tarkoitus vain nostaa kaikkien liikkeiden painoja niin paljon kuin mahdollista. Toki myös yläkropan liikkeissä, mutta erityisesti haluan painottaa alakroppaa. Aika epäselvä tavoite, mutta silti tarpeeksi selvä. Merkkaan joka kerta treenipainot ylös, joten nään helposti, miten treenit menee.

Se käsilläseisonta ja -kävely. Oon kehittynyt jo, se on niiiiin siistiä! Treenailtiin sitä taas eilen ja pysyin pari kertaa ihan sikapitkään! Jee 🙂 Uskallan myös jo ottaa askelia (tosin väärään suuntaan).

Haluan kropan hyvään kondikseen, siis nää jumit jne pois. Ei sen kummempaa. Kehonhuoltoa vaan niin paljon kun jaksaa ja vaikkei jaksaiskaan.

~ Amanda

amandasilver

5 vastausta artikkeliin “Tavoitteista totta”

  1. Moikka! ihana lukea huikeasta motivaatiostasi ja asennoitumisestasi terveempiin elämän tapoihin! Käyn itse samaa polkua ja olen löytänyt voimaa rinnalleni, en ihmistä vaan hyvinvointi tuotteita ja haluan kertoa mahdollisuuksista en työ tarkoituksena vaan sillä tarkoituksella, että mielestäni jokaiselle on annettava mahdollisuus samaan mihin mullekkin annettiin! 🙂 Olen Forever Living jälleenmyyjä ja rakennan omaa liketoimintaa Welness, Fitness, ja Beauty -kategorien parissa! Hyvinvoiminen ja muille saman mahdollisuuden antaminen on se mun juttu, jos haluat kuulla lisää tai tutustua tuotteisiimme tai kuulla liiketoiminnasta ota yhteyttä kerron mielelläni lisää! Tsemppiä! [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta