Tavoitteena paremminvoiva keho? Ota haaste vastaan!

Nyt on eka kouluviikko takana ja fiilis on loistava! Porukka vaikuttaa niin mukavalta ja oonkin jo tutustunut aika moniin uusiin tyyppeihin. Koulupäivät ovat myös olleet todella rentoja, tosin tunnit ovat tällä hetkellä vielä aika erilaisia mitä myöhemmin tulevat olemaan. Koulun jälkeenkin aika on mennyt ihan mukavasti liikkuessa. Kivaa, kun on niin paljon liikuntamahdollisuuksia! Lähinnä ollaan viihdytty salilla, lentiksen parissa ja voimistelusalissa (meillä on tavoittena oppia tän 2 vuoden aikana käsilläseisonta ja -kävely :D). Ensi viikolla painutaan metsään, joten vielä yksi viikko blogihiljaisuutta…

IMG_6842

Valittelin täällä jokunen aika sitten jumissa olevaa kroppaani, ja listasin myös vinkkejä, joidenka avulla itsensä saa patistettua kehonhuollon pariin vähän helpommin (postauksen pääset lukemaan tästä). Kehonhuolto meinaa usein jäädä liian vähiin, varmaan siksikin, ettei sen välttämättömyyttä ymmärretä. Mäkin oon laiminlyönyt kehonhuoltoa ihan liikaa, mutta heti tuon postauksen julkaisemisen jälkeen tein ryhtiliikkeen, sillä jäsenkorjaajalla käytyäni ymmärsin oikeesti, että nyt on vaan pakko. Totta kai oon tiennyt ja tiedän, että se on tärkeää, mutten ole kokenut samanlaista ahaaelämystä kuin nyt. Unelma sulavasta kropasta vahvistui, ja sain hyvän draivin päälle. Rullailen, joogaan, venyttelen ja avaan paikkoja joka päivä.

 

IMG_6856

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/7f/bf/c1/7fbfc13087b1eee6d044223c9ef2e5cd.jpg
Jos ette ottaneet vielä edellämainitun postauksen vinkeistä vaaria, niin nyt on korkea aika tehdä se. Järjestän nimittäin 30 päivän kehonhuoltohaasteen, johon pyydän teidät kaikki messiin! Haaste kestää koko syyskuun eli 1.-30.9.2015.

Homma on seuraavanlainen:

Huolla kehoasi syyskuun ajan joka päivä. Se voi olla joogaa, venyttelyä, hierontaa, rullailua, avaavia liikkeitä, ihan mitä vain. Vaihdelkaa tyylejä, kokeilkaa erilaisia venytystekniikoita- ja liikkeitä jne. Ja koska tämä on haaste, ihan 5 minuuttia ei vielä riitä, vaan minuutteja täytyisi varata vähintään 20.
Jaan blogissa kehonhuoltojuttuja pitkin syyskuuta. Inspiraatiota, vinkkejä, tietoa, venyttelyohjeita… Osallistuineille luvassa myös palkintoja. Pysykäähän kuulolla siis!

Onko kysyttävää? Kuka on mukana?

~ Amanda

amandasilver

7 vastausta artikkeliin “Tavoitteena paremminvoiva keho? Ota haaste vastaan!”

  1. Nyt on kyllä ihan pakkolähteä mukaan. Kehonhuolto kun itsellä tulee ja menee. Välillä tekee kunnolla ja sitten taas unohtuu ihan kokonaan.
    Jos vaikka tän haasteen mukana tulisi taas otettua mukaan joka päiväiseen elämään.

    • Kuulostaa tutulta… Kiva että tuut mukaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta