Loman jälkeen ruotuun

Huh, jäätäviä bloggaustaukoja pitelee! Viime viikko meni pitkälti mökillä remppauksen parissa, ja ne vähäiset maalinkuivumistauot käytin johonkin täysin muuhun kuin koneella istumiseen. Säät olivat nimittäin niiiin ihanat, vesi lämmintä ja saunakin kuumana monta kertaa päivässä. Oli kyllä ihana loma, rakastan remppaamista/sisustamista, ja mikäs on sen kivempaa kun nähdä kuinka pimeästä tuvasta tuli valoisa ja nätti! Lisäksi aivot oli aikalailla narikassa, juttujen taso toki myös sen mukainen 😀

Kirjoittamani hyväksy itsesi -postauksen avulla vapautin itseäni jostain. Huomasin hymyileväni peilikuvalle hämmästyttävän usein ja tässä kropassa eläminen oli oikeestaan aika siistiä. Söin laadukasta ruokaa stressaamatta mistään, kunnes stressaamattomuus meni jo vähän yli. Kesänautinnot, tiedättehän. Ensin rippijuhlat, sitten häät. Sitten ihan vaan kesä. Ja automatka. Ja mökkielämä. Ja paljon ruokaa.

Kaiken kukkuraksi olo oli viikon verran aika flunssainen, joten liikuntakin jäi. Itseasiassa monesti juuri liikkumattomuus ajaa mut syömään huonosti, ja tuolloin herkuteltua tulikin joka päivä. Onneksi ei mitään överejä kuitenkaan. Mua ei ehkä kiinnostanut tarpeeksi, vaikka olo oli oikeesti jo aika turvonnut, löysä ja ryhditön. Onneksi varsinkin mökillä tulee liikuttua huomaamatta, mutta ei siitä saa samanlaista oloa kuin kunnon treenitreenistä.

Nyt olisikin korkea aika palata ruotuun. Sopivasti treeniä, terveellistä ruokaa ruokailusta kuitenkaan stressaamatta ja loppukesästä nautiskelua. Enää kaksi päivää töitä, ja ensi viikolla suuntaankin jo Nastolaan. Hurjaa!

Mun pikkusisko on muuten myös vähän kaikki tai tai ei mitään -tyyppi, ja tykkää harrastaa kaikenlaisia lakkoja. Viime vuonna tuo tais olla reilu 4kk herkkulakossa, ja ajatteli koulujen alettua jättää herkut jälleen pois. Mua tekis niiiiin mieli lähteä tällä kertaa mukaan, tosin päättämättä mitään aikaa, pelkästään omaa fiilistä kuunnellen. Jos jaksan olla vain viikon, niin sitten oon viikon. Toisaalta jos herkut alkaa kiinnostaa vasta joulun alla, niin mikäs siinä 😀 Mua jaksaa aina innostaa (ainakin alkuksi :D) kaikki lakot, ja mun motto näiden suhteen onkin, että niin kauan kun on kivaa, niin antaa palaa vaan! Ja terveelliset herkut ovat toki sallittuja! Tämä onkin loistava mahdollisuus katkaista herkkukierre, siksi suosittelen muillekkin kesäherkuttelijoille edes viikon herkkutaukoa.

Ps. Flunssan hellittäessä tein muuten 50 minuutin kävelylenkin ja kokeilin juostakin vähän matkaa. Ja oon niin fiiliksissä, koska mun kantapää ei kipeytynyt! Huomenna meen kuitenkin jäsenkorjaajalle, jotta kantapää olis vielä vähän paremmassa iskussa koulua ajatellen 🙂

Sellaista sekalaista tänään. Miten teidän elokuu on lähtenyt käyntiin?

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Loman jälkeen ruotuun”

  1. Kuulostaa ihanalta lomapäivien vietolta! 🙂
    Itse olen nyt kolmatta viikkoa ilman mitään herkkuja ja hyvältä tuntuu! Kun on päässyt kahen viikon ohi, herkkuhimot alkaa helpottaa. Sun blogi on tosi ihana! Tsemppiä uuteen kouluun!

    • Mökkeily on kyllä paras tapa viettää lomaa! Mulla ei jostai syystä tee kovin pahaa olla ilman herkkuja jos en näe niitä, poissa silmistä poissa mielestä 😉 Voi kiitos, ihana kuulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta