Suomalaiset marjat – terveellisiä herkkuja läheltä

Ai että oon nauttinut viimeaikoina suomalaisista marjoista ja etenkin oman pihan herkut ovat olleet ahkerassa käytössä. Aamuisin oon ensimmäisenä käynyt keräämässä ison kourallisen vadelmia jogurtin/puuron sekaan ja välipaloilla vatsa on täyttynyt viinimarjoista. Oon käynyt mansikkamaalla poimimassa marjoja talven varalle ja vielä haluaisin viettää päivän metsässä mustikoita poimien.

Kesämarjat

Ihanaa, kun tuoreita superfoodeja on tarjolla vaan niin paljon kuin jaksaa syödä, ja suuri osa vieläpä ilmaiseksi! Hyödyntäkää ihmeessä tämä aika vuodesta ja syökää. Pakastakaa marjoja ja ahtakaa noita vitamiinipommeja sisuksiinne myös talvella. Laittakaa niitä smoothieen, puuroon, jogurtin tai rahkan sekaan, salaatteihin tai napsikaa sellaisenaan.

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Suomalaiset marjat – terveellisiä herkkuja läheltä”

  1. Älä muuta sano ! 🙂 On niin parasta tässä ” loppu kesässä ” saada marjat aamupuuroon omalta pihalta !!!! :):)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta