Liikuntaa, jossa ei huomaa liikkuvansa

Heipsan!

Haluan vinkata yhdestä paikasta, koska multa on toivottu liikuntajuttuja, joissa ei huomaa liikkuvansa. Tää on todellakin sellainen; aika kuluu nopeasti, on hauskaa ja itsensä tulee ylitettyä. Kävin siis eilen Leppävaaran seikkailupuisto Huipussa, joka on korkealle puihin rakennettu kiipeilyrata. Siellä me kiipeiltiin yli 2 tuntia, ja meillä oli todella hauskaa! Välillä tosin vähän pelottikin, mutta sen jälkeen tuli loistava fiilis kun vaan uskalsi. Tai no, pakkohan sitä oli uskaltaa kun perääntyä ei oikein edes voinut 😀

Osa radoista oli aika korkealla, ja aluksi se pelottikin eniten! Nopeasti ihme kyllä totuin korkeuteen, ja vaikeimmat radat eivät oikeestaan enää tuntuneetkaan niin pahoilta. Parasta tuolla oli loppuliu’ut, aina radan päätyttyä liu’utiinn vaijeria pitkin alas. Ensin tuntui todella pelottavalta astua vaan tyhjän päälle sieltä korkeuksista, mutta kun sen kerran teki, niin oppi luottamaan valjaisiin. Oon normaalisti todella pelkuri tällasissa, joten ihmettelen vieläkin miten en ollut se, joka tullaan pelastamaan jostain puusta koska ei vaan uskalla 😀

Annetaan kuvien puhua vähän enemmän:

Kuvat: Seikkailupuisto Huippu

Kuvat: Suomen seikkailupuistot

Tuonne kannattaa mennä heti kun se aukeaa, kun ihmisiä on vähänkin enemmän, homma menee helposti venailuksi. Me mentiin mun siskon kanssa itseasiassa heti kun toi paikka aukesi ja saatiin kiipeillä rauhassa. Porukkaa alkoi tulla enemmän jo joskus klo 11, mutta me oltiin siinä vaiheessa jo edetty vähän haastavampiin ratoihin, joten sekään ei ollut ongelma.

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Liikuntaa, jossa ei huomaa liikkuvansa”

    • Suosittelen! Toi paikka on auki vielä syyskuun loppuun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta