Terveellisiä herkkuja jokaisen makuun

Yhteistyössä: CupoNation

Oon viimeaikoina korvannut yhä useammin epäterveellisiä herkkuja vähän terveellisimmillä vaihtoehdoilla. Joskus tykkään leipoa herkut alusta asti itse, mutta välillä on kiva napata vain nopesti jotain hyvää. Kokosin tähän postaukseen pienen toivelistan Fitnesstukun herkuista, jotka sopivat niin käteviksi välipaloiksi kuin herkkuhetkiinkin. Innokkaat jauhopeukalot ja vastavalmistetun ruuan ystävät voivat hyödyntää näitä juttuja kokkaushetkiin, mutta listasta löydät myös valmiita syötäviä suuhun pantavaksi.

QUEST BAR

Nämä proteiinipatukat ovat ehdottomasti yhtiä parhaista proteiinipatukoista mitä olen maistanut. Makuvalikoima on todella laaja, jokaiselle löytyy varmasti patukka omaan mieleen. Vaihtoehtoja löytyy omenapiirakasta mansikkajuustokakkuun ja tuplasuklaaseen.
Osa patukoista maistuu perus proteiinipatukalta (jauhoinen, ei niin mun omaan makuun), mutta myös osa patukoista (kuten chocolate chip cookie dough, mun ehdoton suosikki) on sellaisia, joita syödessä ei arvaisi syövänsä proteiinipatukkaa, sillä maku on vaan niin hyvä!
Quest Barin voi syödä välipalana tai treenin jälkeen. Myöskään lauantai-illan treenin jälkeinen löhöilyhetki sohvalla Quest Barin kanssa ei kuulosta yhtään hullummalta!

FITNESS CHOCO CRISPS

En ole itse näitä kuulia maistanut, mutta tuotekuvaus kuulostaa mahtavalta asiakkaiden arvosteluista puhumattakaan. Näiden epäterveellisemmät sukulaiset ovat ainakin varsin hyviä, enkä usko näidenkään jäävän turhan kauas niistä. Energiaahan näistä löytyy, mutta niin löytyy proteiiniakin. Yhdessä 35g pussissa proteiinia on huimat 15g!

OMENALASTUT

Kuivattu omena on jotain niin tajuttoman hyvää. Koostumus, maku ja kaikki, nam! Fitnesstukun omenalastut ovat vieläpä luomua. Tosin omenoihin lisätty kaneli mietityttää, en tiedä olisiko kuivatut omenat parempia kanelilla vai ilman. Isoja ongelmia nää 😉

BREAD MIX

Mä oon todella laiska leipomaan mitään leipiä, vaikka tuore leipä onkin vertaansa vailla. Tämä Fitnesstukun bread mix on helppo valmistaa ja se on lisäksi  vähähiilihydraattinen eikä sisällä turhan paljoa energiaa, joten sopii myös laihduttajille. Leivässä on paljon erilaisia siemeniä, joten hyviä rasvoja ja suutuntumaa tästä ei puutu.

PROTEIN PANCAKE WHITE CHOCOLATE AND COCONUT

Käykö tästä listasta jo ilmi, että olen suklaan ystävä? 😀 Jos joku teistä ei ole, niin täältä löytyy myös muun makuisia valmiita pannukakkusekoituksia, kuten vaniljalla maustettuja herkkuja sekä ihan peruspannareita.
Joka tapauksessa, nämä proteiinipannukakut maistuvat suklaiselta ja kookoksiselta ja sisältävät proteiinia kolmesta eri lähteestä. Loistavaa syötävää välipalaksi tai treenin jälkeiseen nälkään. Jonkin verranhan näidenkin tuotteiden ravintosisällöissä on jotain, mitä ei mielellään söisi (kuten makeutusaineet), mutta jos ravintosisältö on muuten ihan ok (ainakin parempi kuin normaalipannukakuissa!), niin miksei näitäkin voisi kohtuudella nauttia?

Nyt on hyvä tilaisuus tilata itseä kiinnostavat tuotteet kotiin tai lahjaksi, nimittäin tällä viikolla CupoNationilla on voimassa alennuskoodi Fitnesstukkuun, koodin arvo on -30€ yli 100€ tilauksista.

Kuvat: Fitnesstukku

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “Terveellisiä herkkuja jokaisen makuun”

    • Jep, kyllähän noita saa aika monesta muustakin paikasta, mutta fitnesstukulla ne ovat lisäksi luomuja:) ja olis kyllä kiinnostavaa maistaa kanelisia omppuja, täytyy varmaan tilata testiin!

  1. http://vanelja.com/ <– ja sitten tuolla on tosi paljon kaikki terveellisempiä herkkureseptejä =) esim. toffeeresepti jota oon tehny jo ainaki 5 kertaa 😀 toimii erittäin hyvin esim. energiapatukoina vink vink!

    • Ai se toffee josta joskus laitoit kuvan whatsappiin? Ai että hyvä ku muistutit, mun on pakko kokeilla sitä! Oon kerran tehny jotain toffeeta (mitä oli niissä raakamarspatukoissa jos muistat) ja seki oli kyllä niin hyvää että huh! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta