Lauantain SUPpailutunti

Päätettiin eilen lähteä kokeilemaan kaverini kanssa suppailua (stand up paddling) Töölönlahdelle. Oikeestaan tarkoitus oli mennä jo perjantaina isommalla porukalla, mutta tuuli oli niin kova, että päätettiin jättää väliin. Oli kyllä hyvä päätös mennä vasta lauantaina, päivä oli aurinkoinen ja lämmin, eikä tuulikaan ollut liian kova.

En ollut aiemmin kokeillut lajia (paitsi mökillä surffilaudan päällä, haha), mutta olin lukenut siitä ja tiesin, että kyseessä on kuiva laji. Otin silti vaihtovaatteet kaiken varalta mukaan 😀 Onhan kastumismahdollisuus kuitenkin olemassa, joskin aika epätodennäköistä tuollaisella säällä. Aloitettiin tunti melomalla laudan päällä polvilteen, ja noustiin seisomaan vasta hieman myöhemmin tyynemmillä vesillä ennen kuin melottiin Hakaniemen puolelle.

Suppailu ei ollut vaikeaa, ja lauta oli ihanan vakaa! Pari kertaa aallot pääsivät yllättämään sivusta jolloin horjahdin, mutta kertaakaan kukaan ryhmästä ei tippunut 🙂
Kun suppailua kokeilee ensimmäistä kertaa, kannattaa mennä ohjatulle tunnille. Siellä opitaan tekniikkaa ja muuta hyödyllistä. Myöhemmin voikin vain vuokrata laudan ja lähteä itsekseen melomaan. Itse haluan kokeilla myös supjoogaa, jospa se olisi ensi kesän uusi lajikokeilu!

Näytetään 20150725_122615.jpg

Näytetään 20150725_122711.jpg
Isot kiitokset vielä aivan mahtavasta asiakaspalvelusta! Oltiin aluksi menossa isommalla porukalla tuonne ja halusimme ohjatulle tunnille, koska kukaan ei ollut kokeillut lajia aiemmin. Olisimme päässeet aikaisintaan kuudelta illalla menemään, mutta kuudelta ei ollut enää ohjattuja tunteja järkättynä. Harmittelin asiaa puhelimessa ja mulle sanottiin, että kyllä meille saadaan varmasti kuudeksi opettaja järkättyä, jos halutaan tulla. Myöhemmin kun sää osoittautui huonoksi, meitä infottiin rehellisesti, mikä tilanne oli ja järkättiin sitten uusi tunti seuraavalle aamulle. Ihan huippua!

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan suppailua! Oli ihanaa nähdä Helsinki vesiltä ja homma oli muutenkin todella kivaa 🙂 Jos kesäfiilis on hukassa, niin eipä ole laudan päällä enää kauaa 😉

Kuvat: Elisa Kuuttila

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta