Lempismoothieni

Sain nu3:lta testiin superfoodeja, ja kehittelin niiden avulla lempismoothiereseptiäni vieläkin paremmaksi. Samalla osallistuin heidän järjestämäänsä kilpailuun. Tässä teille siis resepti, jonka maut ovat vaan niin hyvät. Erityisesti kesähelteillä (kyllä ne vielä tulee..;)) tämä maistuu niiiiin hyvältä! Maku on kirpeä ja raikas, mutta myös makea. Ah <3

DSC_0011

Kesän superraikas smoothie (2 pientä tai 1 iso annos)

Mansikoita
2dl bulgarianjogurttia
1cm pala inkivääriä
Puolikkaan sitruunan mehu
1rkl hunajaa
1tl lucumaa
Koristeeksi gojimarjoja
Halutessasi voit myös lisätä valmiiseen smoothieen 4-5rkl chiasiemeniä.

Heitä kaikki ainekset blenderiin, surauta tasaiseksi ja nauti!

Koska reseptistä tuli kaksi pientä annosta, söin toisen sellaisenaan välipalaksi ja treenin jälkeen nautin toisen annoksen vielä chiasiementen kanssa. Sekin oli äärimmäisen hyvää, mutta ehkä enemmän chiavanukas kuin smoothie 😀 Mutta jos siis haluat smoothiesta vielä tuhdimman, lisää valmiin smoothien sekaan chiasiemeniä ja anna turvota jääkaapissa n. 30min. Mä pidin niitä kyllä kauemmin, varmaan pari tuntia, mutta vähempikin riittää.

DSC_0025

*Yhteistyössä nu3

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta