Tuleva liikuntaneuvoja täällä hei

En ole tainnut tänne päivitellä mitään opiskelujuttuja pääsykokeiden jälkeen. Alussahan siinä kävi niin, että kotiin tuli kirje, ettei mua valittu. Se ei oikeestaan haitannut, en oikeen tiennyt muutenkaan mitä haluaisin tehdä. Tänään aamulla heräsin soittoon, jossa mulle tarjottiin peruutuspaikkaa Pajulahdesta. Vastasin ihan unenpöpperössä että joo, mä vielä mietin. Kun vähän heräilin, hoksasin että mitä ihmettä, totta kai mä menen! Soitin takaisin ja sanoin, että joo todellakin tulen 😀

Tää tuli kyllä niin puskista, en olis kyllä uskonut että pääsen! Sanoin jo aiemmin, etten ole oikeastaan edes kovin lahjakas liikunnallisesti. Siis ehkä näissä salihommissa jotenkin joo, mutta pallopelit, uinti… Kyllä te tiedätte. Ala-asteella olin koulussa se, joka juoksi palloa kiljuen karkuun. Ehkä asenne oli se, mikä tänkin lopulta ratkaisi. Niin ja nythän mulla on huippu mahdollisuus oppia ja kehittää heikkouksia ja tulla vähän monipuolisemmaksi 🙂

Oon kyllä superinnoissani, mutta toivon, että saan jatkettua crossfitin harrastamista. Se on niin mun juttu, oon koko ikäni etsinyt itselle sopivaa lajia, enkä haluais millään lopettaa. Kyllä tuolla urheiluopistolla varmasti pystyy jotenkin itsenäisesti jatkamaan, mutta haluaisin valmentajan, koska opittava ei ihan heti lopu kesken. Kun vaan olis rahaa ja joku kätevä kulkuneuvo jolla pääsis vaikkapa Lahteen salille niin kelpais kyllä! Ehkä tääkin asia jotenkin lutviutuu, aion katsella tilannetta vielä ihan rauhassa ja tehdä päätöksiä kun on niiden aika ja kun tiedän vähän enemmän.

Oon kyllä nyt niin innoissani, jee! 🙂

~ Amanda

amandasilver

8 vastausta artikkeliin “Tuleva liikuntaneuvoja täällä hei”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta