Keskiviikon treenit

Tein eilen puolivahingossa taas vähän rankemmat ja isommat setit treeniä. Tarkoitus oli käydä tekemässä yksi ohjattu crossfittreeni, mutta taisin vähän innostua… 😀 Liekö syynä aurinko ja edellisen päivän kolmen ruokalajin illallinen (=normaalia isompi määrä energiaa).

öööö

Kävelylenkki metsässä (1h 20min)

Voiko tätä edes kutsua treeniksi? Ideana oli nauttia kesäisestä luonnosta, niin harvoin tulee täältä sykkeestä (not) vääntäydyttyä metsään. Ainoastaan hiihtokautena harrastan sitä vähän enemmän. Poljettiin muutama kilometri metsän reunaan ja lähdettiin kävelemään. Välillä pysähdyttiin pitämään kuvausseissioita, joten lenkin pituus oli kestosta huolimatta vain 5,5km. Kivaa vaihtelua tämä, lisäksi kroppa ja pääkoppa saivat vähän hengähtää 🙂

Crossfit (1h 10min)

Oltiin sovittu kaverin kanssa, että mennään yhdessä gymnasticwodiin (treeni, jossa keskitytään enemmän voimistelujuttuihin). Häneltä tuli kuitenkin viesti, että pitäiskö mennä MYÖS normiwodiin, koska se kuulosti kivalta. Maananantain superrankkatreeni painoi vielä aika lahjakkaasti etureiskoissa, mutta päätin silti lähteä siinä toivossa, että kelkantyöntö ja sumomavet rasittais enemmän tota takaosastoa.

Treeni:
Lämmittely
Sumomave 3×3 (tein enemmän, koska oon vielä aika hukassa painojen kanssa, joten niitä sain lisätä joka välissä)
WOD
Kelkantyöntö 5x1min
+
30 burpeeta
200m soutua

Treeni meni ihan hyvin, meinasin kyllä hyytyä kelkantyönnössä aivan täysin. Ei se mihinkään takapuoleen mennyt, vaan just niihin etureisiin. Eipä helpottanut hommaa! Joka tapauksessa selvisin hengissä vaikka meinasinkin muutamaan otteeseen lyyhistyä ylämäkeen kelkkani kanssa 😀

IMG_6832

Gymnasticwod (1h)

Gymnasticwodissa on yleensä ollut kaikkea superhauskaa ja vähän erilaisia juttuja, mutta tällä kertaa mentiin vähän perinteisemmin.

Treeni:
Lämmittely
Kyykkyhyppyjä
Venyttelyä
Rengaspitoja
WOD
100 kyykkyä
75 toes to baria makuulla
50 punnerrusta
25 leukaa
Aika: 11:28 jos oikein muistan

Vähän jo tuntu kroppa väsyneeltä, mutta ihan hyvin silti jaksoi. Punnerruksissa ja leuoissa käytin kummareita apuna. Maanantain treenissä tuli tehtyä 100 leukaa ja 200 punnerrusta, senkin kyllä huomasi tässä, vaikka tiistaina pidinkin lepopäivän. Ja koskaan en oo ollut wodin nopein, mutta nyt olin 😀 Toki se ei ole oleellista, mutta onhan se nyt joskus kiva olla nopee jossain 😉

Tänään oon ottanut ihan iisisti, paikat on aika jumissa 😀

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Keskiviikon treenit”

  1. Crossfit ei ole kilpailua muita kanssa treenaajia vastaan, vaan kilpailua itseään vastaan.

    • Suurimmaksi osksihan se on kyllä kilpailua itseään vastaan ja itsensä ylittämistä, mutta itseasiassa juuri viimeksi eilen kisattiin leikkimielisesti toisiamme vastaan. Ja totta kai jokaisessa treenissä muista saa positiivista potkua omaankin tekemiseen 🙂 Mutta totta kai itsensä kanssa kisaaminen on se ykkösjuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta