Maukas vihersmoothie

Teen nykyään vähän vähemmän smoothieita ja vielä vähemmän vihersmoothieita. Syytä en tosin tälle smoothieiden vähentymiselle tiedä, koska onhan ne nyt älyttömän hyviä! Varsinkin näin kesällä makean raikas smoothie on enemmän kuin tervetullutta nautittavaa.

Eilen päätin tehdä pitkästä aikaa vihreää smoothieta, joten kannoin kaupasta pinaattia, avokadoa, kiiviä, limeä ja otin omasta maasta vielä vähän salaattia. Perään hieman makeutusta ja proteiinia pitämään nälkää, ja täydellinen välipala oli valmis! Lime ja kiivi peittivät juuri hyvin ruohoisen maun, jota aina välillä pääsee vihersmoothieita juodessa todistamaan. Tällä kertaa niin ei onneksi käynyt 🙂

DSC_0075

Tämä smoothie riitti ainakin mulle hyvin välipalaksi, mutta aamupalalla kannattaa lisäksi syödä myös jotain muuta. Erityisesti avokado ja heraproteiini pitävät nälkää loitolla ja avokado sisältää myös paljon energiaa, joten tämä on juuri sopivan tuhti herkku.

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta