Arvonta ja liikkeitä leuanvetotangolla

Sain kuntokaupalta testiin siirrettävän leuanvetotangon. Tämä tanko on kevyt ja kulkee kätevästi mukana vaikka mökille. Siirrettävyydestä ja keveydestä huolimatta pysyy hyvin kiinni, mutta siirrettävään leuanvetotankoon ei silti kannata hypätä, jottei se irtoa. Lisäpisteitä vielä pehmusteista, mun käsien iho on sen verran heikossa hapessa, että noita pehmusteita todellakin osaa arvostaa! 😉

Oon aina tykännyt vedellä leukoja, mutta tällä tangolla voi tehdä vaikka ja mitä muuta! Koko yläkropan saa treenattua tehokkaasti tällä, kokeilkaa vaikka itse!

Millaisia liikkeitä tällä leuanvetotangolla voi tehdä?

LEUANVEDOT ERILAISILLA OTTEILLA

Leuanvetoja voi tällä tangolla tehdä aika monenlaisia, leveän ja kapean otteen lisäksi tässä saa tehtyä tosiaan myös noista sarvista kiinni pitäen. Jos kokonainen leuka ei vielä mene, kannattaa käyttää apuna vaikkapa kuminauhaa.

PUNNERRUS ERILAISILLA OTTEILLA

DSC_7427

Myös punnerruksia saa tehtyä eri leveyksillä; leveä ote, vähän kapeampi (kuvassa) tai aivan kapea timanttipunnerrus (kämmenet vierekkäin).

ISTUMAANNOUSU

DSC_7436

VARPAAT TANKOON

DSC_7426

Nämä voi tehdä joko tiukkana tai ottaen vauhtia kippaamalla. Jos jalkoja ei saa ylös asti, nosta ne niin ylös kuin saat tai helpota vielä lisää laittamalla polvet koukkuun.

DIPPI

DSC_7445

PUNNERRUS ALASPÄIN

DSC_7432

Tällainen ”punnerrus” on erityisesti olkapäille todella hyvä ja tehokas. Tämä liike on käsilläseisontapunnerruksen helpotettu versio. Aloitusasento on alaspäin katsova koira, eli kuvassa näkyvä liike, mutta kädet ovat suorassa ja samassa linjassa selän kanssa. Aloitusasennosta punnerretaan suoraan alaspäin niin alas kuin pääsee, ja takaisin ylös.

L-PITO

DSC_7425

Mä teen tätä yleensä kahden boksin välissä, mutta kyllä se näinkin onnistuu! Työtä tekee erityisesti etureiskat ja vatsalihakset. Myös käden ”puristuslihas” saa kyytiä. Pysy asennossa 30sek tai niin kauan kuin jaksat.

RULLAUS YLÖS

DSC_7440

Hienoja nää mun keksimät nimet… Rullaus ylös ei oikein kerro mitään, joten selitetään hieman 😀
Aseta leuanvetotanko lattialle oviaukkoon. Mene selinmakuulle leuanvetotangon eteen ja ota tukeva ote tangosta. Nosta jalat ilmaan ja rullaa alaselkä irti lattiasta niin, että lopetusasennossa vain yläselkä ja pää koskettavat lattiaa. Laskeudu hallitusti selkä pyöreänä alas. Töitä tekee vatsalihakset.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arvon yhden leuanvetotangon teille. Yhden arvan saa jättämällä postausidean ja oman sähköpostiosoitteen kommenttiboksiin tai laittamalla ne mulle sähköpostilla ([email protected]). Toisen arvan saa kommentoinnin lisäksi tykkäämällä blogin facebooksivusta. Kerro myös, monellako arvalla osallistut.
Arvonta päättyy keskiviikkona 15.7.

Arvonta on päättynyt.

*Yhteistyössä kuntokauppa.fi.

~ Amanda

amandasilver

46 vastausta artikkeliin “Arvonta ja liikkeitä leuanvetotangolla”

 1. Voi vitsi, tollasta oon himoinnut jo jonkun aikaa, vaan en oo saanu vielä ostetuksi asti.
  Postausidea: ajatuksesti HIIT-teenistä ja vaikkapa jotain vinkkejä HIIT-treenin suorittamiseen, liikkeet ja työ-+lepovaiheiden pituudet.

 2. Hei! Törmäsin sattumalta sun blogiin.
  En olisi ikinä keksinyt noin montaa liikettä leuanvetotangon kaa. Siistiä!
  Mietin jonkunlaisen leuanvetotangon hankkimista kotiin joten arvontavoitto kelpaisi kyllä 😀
  Postausideaa: motivaatiovinkkejä ruokavaliossa pysymiseen; kotitreeni ilman välineitä; vaihtoehtoiset kuntosaliliikkeet (jos ei esim. maastaveto tunnu hyvältä selälle yms.). Siinä on muutama. Alan vasta tutustumaan sun blogiin ja voi olla että oot jo käsitelly noita aiheita, mut kuiteski.

  😀

 3. Postausidea: kiva kesätreeni ulkona (johon ei tarvittaisi paljon välineitä)

  Mukana kahdella arvalla!

 4. Mukana arvonnassa! Musta semmoinen ”päivä kanssani” -postaus olisi kiva 🙂

 5. Mukana myös! Postausidea: Voisitko ikinä aloittaa kilpaurheilun tai ootko ikinä haaveillut sellaisesta? 🙂

 6. Vähänkö siistejä liikkeitä ! 🙂 Oot taitava. Osallistun kahdella arvalla ja sposti on [email protected]. Postaus ideana voisi olla jotain syvällisempää, vaikka postaus sun unelmistasi ! 🙂 Olisi myös kiva lukea jostain terveellisistä herkuista !

 7. Runsaskuvaisia päiväpostauksia on aina kiva lukea ja kertovat blogin kirjoittajasta paljon 🙂

  Osallistun yhdellä arvalla. Juuri sopivasti postasit tämän, sillä hankintalistalla on jo pitkään ollut leuanvetotanko ja temppuilurenkaat kotitreenejä ja kehonpainoliikkeiden kehittämistä varten.

  [email protected]

 8. Mukana kahdella arvalla! Olisi kiva lukea tekstit tavallisesti arki- ja viikonloppupäivästäsi 🙂

 9. Tee postaus sun lempiliikkeistä salilla! Tai tee joku haaste ja tee siitä videopostaus. Miten ois 10 000 kalorin haaste? 😀

 10. Kivoja vinkkejä! Keksitpä paljon liikkeitä 🙂 Postaustoiveena juttua crossfit -treeneistä! Mitä olet tykännyt tähän mennessä? Mistä tykkäät/et tykkää erityisesti? Ootko oppinut olympianostot hyvin?

 11. Voisit kirjottaa koko kropan kotitreeniohjelman 3jakoisena ja erilaisia circuit treenejä:)) 1mukana

 12. kerroppa sun suhteesta kaikkiin lisäravinteisiin, prodejuomiin/-patukoihin ym valmisteisiin. käytätkö sellasia ja onks niissä hyviä ja huonoja puolia ja onks jotain mahollista suosikkia ymsymsyms ! 😀
  mie osallistun kahdella kappaleella arpoja !

 13. Vau, todella kätevältä vaikuttaa! Postaustoiveena lisää tehokkaita vinkkejä kotona treenaamiseen 🙂

 14. Moi Laite vaikuttaa monipuoliselta. Itse en vielä saa leukoja vedettyä mutta treenaan sitä kovasti. Postaustoive: Treenaus ja ruokavalio lomalla.

 15. Yhdellä arvalla osallistun ja oman painon kotitreenivinkit aina tervetulleita 🙂

 16. Yhdellä arvalla mukana.

  Mä oon niin huono näissä postaustoive/-idea jutuissa, kun yleensä tykkään kaikista teksteistä ja luen monenlaisia laidasta laitaan. Mutta… hmm, ehkä jotain kehonpainolla tehtävää koti-/lomatreeniä.

 17. Postaus siitä mitä mieltä oot ulkonäköpainotteisesta treenaamisesta, kun sitä suurin osa ainakin kuntosalitreenaajista harrastaa. Kehonpainolla toteutettu liikunta kiinnostaa myös, joten niistä jatkossakin postauksia!

  Yhdellä arvalla mukana! Toi leuanvetotanko tulisi kyllä kovaan käyttöön 🙂

 18. 1 arvalla mukaan ja postausta toivoisin omalla kehonpainolla tehtävää kotitreeniä/ulkona tehtävää sellaista 🙂

 19. Postaus sun päivästäsi, mitä olet tehnyt ja syönyt. Myös joku kiva,tehokas ja nopea vatsatreeni. 1:llä mukana.

 20. Musta olisi kiva tietää mitä Sä syöt, tai ruokavinkkejä 🙂 yhdellä arvalla mukana.

 21. Tosi kiva postaus! Ja ihan uusi juttu mulle tämä leuanvetotanko mitä ei tarvitse kiinnittää seinään, näppärää!
  Juttutoiveeni olisi sellainen ”kesäpäivän palauttavat” sisältäen kehonhuollon ulkona reippaillen sekä ruokavinkit 🙂
  Mukana 2:lla tiketillä.

 22. Olipas monipuolisia liikkeitä! Kätevä vempele. Päiväpostaukset ovat kivoja, esim. kooste päivän aterioista voisi olla kiva.
  Mukana kahdella arvalla.

 23. Kahdella arvalla mukana! 🙂
  [email protected]

  Postausidea: Mitä haittoja yms on siitä, että syö liian vähän, ja treenaa kovaa ? Siis vaikka syö terveellistä ruokaa, mut liian vähän?

 24. Toi ois kyllä ihan huippu!
  Vatsalihastreenipostaus olis kiva!
  Ja yhellä arvalla mukana (:

 25. Siis tää ois niin mahtava! Olen juuri innostunut uuden miehen myötä treenaamisesta, mutta salille en pienen sosiaalisten tilanteiden kammon takia uskalla (ainakaan vielä) lähteä. Olisi mahtava saada tämä kotitreenaukseen, nyt kun ois oma pt neuvomassa ja tsemppaamassa! Kiitos myös ihanista treenivinkeistäsi, niitä on kiva lukea.

 26. Yhdellä arvalla mukana

  Koontipostaus erilaisista HIIT treeneistä, ei siis pelkkä juoksupainotteinen hiittailu vaan myös muita vaihtoehtoja 🙂

 27. Osallistun yhdellä arvalla. My day -tyyppiset postaukset ovat suosikkejani, joten niitä olisi kiva nähdä lisää! 🙂

 28. Aina oon tollasta tankoa halunnut itselleni! Postausideana vois olla ruokapäiväkirja tai vaikka jokin sun lemppari saliliike tms, yhdellä arvalla mukana! 🙂

 29. Postausidea: Kisaaminen! Mielipiteet ja mahdolliset kokemukset 🙂 yksi arpa 🙂

 30. Voi tollanen ois tosi kätevä kotiin! Yhdellä arvalla mukana 🙂
  Ja toivepostaus vois olla vaikka päivän syömiset kuvina!

 31. Voi vitsi mulla onkin just tää nyt ostoslistalla, kun vihdoin oon tarpeeks vahva veteleen leukoja ja jäin koukkuun leukojen vetelyyn!:D

  Toivepostaus vois olla sun lempitreenistä joka sit sisältää sun lempiliikkeitä:)

  Ja mukana kahdella arvalla!

 32. Kaikista laitteista saa monipuolisia kun käyttää vähän mielikuvitusta eikä ajattele suppeasti. 🙂 Mutta toivepostaus voisi olla vikka kiva kesätreeni jonka voi tehdä missä tahansa kehon omalla painolla. Tai mikä saa sinut moitivoitmaan liikkummaan silloin kuin ei kiinostaisi yhtään.

  Yhdellä arvalla mukana! 🙂

 33. Kahdella arvalla mukana.
  Postaus tehokkaasta vatsatreenistä kotona tehtäväksi

 34. Mukana yhdellä arvalla! Mua kiinnostaisi, käytätkö jotain lisäravinteita, superfoodeja jne treenin tueksi tai muuten 🙂

 35. Mukana arvonnassa!
  Toiveena jonkun muunkin jo mainitsema kotitreeni ilman välineitä.

 36. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan! Postausideana: mitkä välineet ovat tärkeimpiä hyvän lihaskuntotreenin tekemiseen (kotiolosuhteissa tai ulkona).

 37. Yhdellä mukana 🙂
  En tiennytkää että tolla saa tehtyä noin paljon erilaisia liikkeitä! 😮
  Postausidea: jotain terveellistä leipomista! :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta