Kesävälipala parhaimmillaan

Mulla alkoi viime viikolla kesäloma ja nyt tuntuu, että kesä on virallisesti täällä. Säätkin näyttäis menevän jatkuvasti heinäkuuta kohti, mä niiiiiin nautin! Lomalla aion ottaa rennosti, matkustella täällä Suomessa, treenailla, hengailla kavereiden kanssa, nukkua ja syödä hyvin ja terveellisesti.

Tässä teille ihana kesäinen välipala, joka sisältää paljon vitamiineja ja on samalla ihan tajuttoman herkullinen. Valmistuskaan ei ole vaikeimmasta päästä; ananas vaan puoliksi, hedelmälihat pois ja hedelmän paloja ja/tai tuoreita marjoja sisään. Nam!

DSC_7189 (2)

 

Mulla ananaksen sisällä oli vesimelonia, banaania ja ananaspaloja. Jos välipalasta haluaa vähän täyttävämmän, kannattaa ananas täyttää vaikkapa rahkalla ja pähkinöillä.

~ Amanda

amandasilver

5 vastausta artikkeliin “Kesävälipala parhaimmillaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta