Kevyitä ruokia

Ajattelin kirjoittaa (tai kuvata) hieman jatkoa tälle postaukselle. Nimittäin vinkkejä hieman kevyempiin syömisiin, jotta onnistuttaisiin paremmin pitämään kesäkilot jossain muualla.
Liian kevyesti ei silti kannata syödä, muuten kroppa voi mennä jumiin eikä aineenvaihdunta pelaa kunnolla. Jo ihan perus arjessa jaksaminenkin voi kärsiä. Ottakaa siis tästä postauksesta vinkkiä, mutta muistakaa kuitenkin syödä tarpeeksi ja myös niitä tuhdimpia juttuja.

äöö
DSC_0109DSC_0107
PicMonkey Collageäöäö

DSC_0060

PicMonkey Collagexxx

ööööööööö

Tässä muutama kuva kevyistä ruuista; suuressa osassa on marjat, hedelmät ja kasvikset. Kesällä on kiva tehdä esimerkiksi salaatteja (niihin on hyvä lisätä myös jotain tuhdimpaa, kuten kanaa) ja smoothieita. Oon huomannut, ettei mua kuumalla välttämättä tee edes mieli mitään kovin raskasta.

Jos haluatte käydä ulkona syömässä vähän kevyemmin tai nappaamassa jotain terveellistä välipalaa mukaan, niin viimeisessä kollaasissa on Jungle Juice Barin smoothieita, mun Silvopleessa syömä annos ja viimeinen on Hard Rock Cafen salaatti.

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Kevyitä ruokia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta