Postaustoiveita?

Ainakin te bloggaajat olette varmaan joskus löytäneet itsenne kirjoittelemasta googleen hakusanaa ”postausideoita”, tekstaamasta ihmisille viestejä tyyliin ”apua, keksikää mulle postausidea, pää on ihan tyhjä!” tai selailemasta muiden blogeja ideoiden toivossa.

Nyt teillä jokaisella on mahdollisuus saada oma ääni ja toiveet kuuluviin, ajattelin nimittäin kysellä teiltä mistä aiheista haluatte lukea ja millaisia juttuja? Postausideoita saa toki aina kertoa, mutta nyt kaipaisin niitä ihan erityisen paljon.

DSC_0016 (2)
Jotenkin viimeaikoina ideat on olleet aika vähissä ja niitä on saanut kaivamalla kaivaa. Se ehkä näkyykin juttujen laadussa ja postaustahdissa. Halu kirjoitella on silti kova, ehkä vähän hassu yhtälö.

Viime aikoina oon kirjotellut aika paljon omia kuulumisia ja omasta elämästä, mutta huomaan sivunkatseluista, ettei ketään oikeesti edes kiinnosta nuo postaukset 😀 Ja ei niitä itsekään jaksa joka päivä olla kirjottamassa. Totta kai haluan palvella myös teitä lukijoita mahdollismman hyvin, joten olisin äärimmäisen kiitollinen, jos päästäisitte mut ahdingosta ja antaisitte vähän ideoita. 🙂

Millaisia postauksia haluatte lukea? Mistä aiheista? Mitä haluatte tietää?

Sana on vapaa!

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “Postaustoiveita?”

  1. treenivaatteisiin ja treenikampauksiin liittyviä juttuja. ja tehokas vatsatreeni! ois myös kiva, jos kertoisit jotain erikoisia liikkeitä, joilla sais vähän erilaisempia treenejä 🙂

    • Kiitsa, keksimpä heti lisää juttuja! 🙂

  2. Sun blogi on hyvä, anna mennä girl!
    Kesällä olis kiva saada joku sellainen kesä treeni & ravinto juttu jolla pysyis kunnossa vaikkei treenais aivan hullun lailla. Ja vatsalihasteeni + muut sellaset erikoiset liikejutut ois kivoja. Lisäksi sellaiset helpot & terveelliset välipalat ja herkut ois kivoja. Ja vaikka et kertoisit mitkä kaupan jädet, karkit yms. on niinku hyviä tai parempia kun toiset, siis treenaajalle.

    Toivottavasti tajusit 😀

    • Kiitos! 😀 Ja jes, ihanan paljon annoit ideoita, kiitos myös niistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta