Treenikuulumisia

Ai että mä tykkään mun treeneistä tällä hetkellä. Meillä on kolmet treenit viikossa, lisäksi oon käynyt viime ja tällä viikolla voimistelutreeneissä. Voimistelutreenit on vähän erilaisia, tehdään juttuja enemmän oman kehon painolla. Eilen vedeltiin leukoja, punnerrettiin, väännettiin dippejä ja venyteltiin. Lopuksi vielä WOD, joka koostui punnerruksista ja lyhyistä juoksupätkistä. Venyttely oli muuten ihan kamalaa, naamat oli kaikilla irvessä ja pieni valitus kuului jostain koko ajan. Niin ja valmentaja piti huolen, ettei kukaan vaan vetänyt liian pienellä tuntumalla. Jokaisessa asennossa meidän painettiin/vedettiin vielä syvemmälle venytysasentoon. Kyllä tuntu!

Nää pari viikkoa mun treenit on koostunut kyllä aika paljon voimailusta, pari kertaa oon käynyt ihan kuntosalillakin crossfittreenejen lisäksi. Aerobista on tullut taas tehtyä vähemmän, mitä nyt hyötyliikuntaa ja pari lyhyttä kävelylenkkiä. Pitäis petrata, kantapää vois kestää jo vähän säännöllisemmän kävelylenkkeilyn. Tosin siitä pyöräilystäkin piti opetella tykkäämään, mieli tekee vain kävely-/juoksulenkeille. Onkohan mulla vähän liikaa rautoja taas tulessa, ei tästä tuu mitään ilman treenisuunnitelmaa 😀 Pitääpi rustata sellanen heti seuraavalle viikolle.

Oon muuten alkanut miettimään, että nää raudat saa luvan lähteä tästä jalasta. Todella häiritsevää, kun esim. maastavedoissa tanko osuu jokaiseen ruuviin ja sääret ihan mustelmilla. Samoin köysikiipeilyssä iho jää raudan ja köyden väliin, sääri vieläkin vähän hellänä maanantain kiipeilyistä.

Mitä teidän treeneihin kuuluu?

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta