Suklaakuorrutteinen vesimelonijäde

En oo pitkään aikaan kehitellyt mitään reseptejä, ja kesäisen päivän kunniaksi halusin kokeilla helppoa jädeä. Oon nähnyt tällä samalla idealla toteutettuja jätskejä joskus instassa, ja oon aina kuolaillut niiden perään.

DSC_6993

Tähän mun omaan versioon halusin jotain muutakin kun vain jäätyneen vesimeloniviipaleen, ja koska kaapista sattui löytymään ainekset raakasuklaaseen, tein tähän suklaakuorrutteen. Ensin mun tarkoitus oli dipata toi jäätelö kokonaan suklaassa, mutten voinut vastustaa kiusausta kauniista kuvista, jossa suklaa on valuvana puikon päällä 😀

DSC_6992 DSC_6995

SUKLAAKUORRUTTEINEN VESIMELONIJÄDE (kahdelle)
Vesimelonia
2rkl raakakaakaovoita
1rkl raakakaakaojauhetta
1rkl kookossokeria

Viipaloi vesimelonista kolmion muotoisia paloja. Työnnä kolmion alareunasta vesimelonin sisään puutikku tai ruokailuveitsi. Sulata kaakaovoi ja sekoita joukkoon kaakaojauhe sekä kookossokeri. Dippaa vesimelonipalat suklaassa ja anna jäätyä pakkasessa n. 15min.

Nauti!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta