My saturday

 

PicMonkey Collage2

Klo 7.45: mieli tekis jäädä nukkumaan, mutta kampean itseni ylös. Heitän treenikamat niskaan, syön pienen aamupalan ja suuntaan salille.

20150516_094816

Klo 8.45-9.45: Treenailen salilla käsiä ja keskivartaloa. Niin ja kidutan samalla äitiä 😀

Klo 10.00: Ollaan kotona, vetäsen aamupuuron huiviin ja käyn suihkussa. Teen vähän hommia blogin parissa ja viimeistelen raakasuklaapatukat (resepti täällä, oli muuten aivan tautisen hyviä! Varsinkin toffee… Joku päivä täytyy varmaan tehdä toffeepalloja, jotka kuorrutan suklaalla ;)).

PicMonkey Collage

 

Klo 12.30: Lähdetään ajamaan kohti Tiksiä, josta hypätään junaan joka kuljettaa meidät Helsinkiin ja josta kävellään Silvopleehen.

Klo 14.15: Silvopleessa kera äidin, siskon ja serkun! Ruoka maistuu, mites muutenkaan 😀

Klo 15.15: Lähdetään kävelemään mun siskon kämpälle. Matkalla nähdään puolikkaan juoksijoita ja mua tekee ihan sikana mieli lähteä niiden mukaan juoksemaan. Ehkä joskus… 🙂

PicMonkey Collage1

Klo 16.15: Vihdoin perillä. Hörpitään kahvia/kaakaota, herkutellaan raakasuklaapatukoilla ja hapankorpuilla/jollain ihme kuivatuilla rieskoilla(?). Niin ja säädetään jotain omaa 😀

Klo 18.20: Aletaan valua kohti kotia. Matkustetaan miljoonalla eri kulkuneuvolla ja kadutaan sitä, ettei tultu autolla perille asti 😀

Klo 20.05: Kotona! Syön hädissäni kaiken terveellisen joka tulee vastaan, koska olo on vähän sellanen, että nuhaa pukkaa. Tungen smoothiehen kaikenlaista marjoista parsakaaliin. En halua missata seuraavan viikon treenejä!! Teen samalla blogijuttuja.

Klo 22.20: Perusteellinen 45 minuutin venyttely ja rullailu koko kropalle.

Klo 23.05: Iltatoimet ja nukkumaan.

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “My saturday”

  1. Kiva päivä sulla 🙂 Hei, millä salilla treenaat? Mitä suosittelisit aloittelijalle, jolla ei ole ihan hirveästi varaa?

    • Tuusulan crossfitsalilla ja välillä myös ihan ”normi”salilla, joko koululla tai uimahallilla. Siis meinaatko että mitä salia vai mitä liikuntaa?

  2. Sairaan kiva postaus! 🙂 tällasia on aina kiva lukee, tee joskus muulloinkin:)

    • Hei kiitos, kiva kuulla! 🙂 Mäkin tykkään kyllä lukea muilta tällasia, joten varmasti tulee vielä toisekkin tehtyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta