Ihanaa inspiraatiota

Sattuipa käymään niin, että yksi kone ei suostu enää pysymään päällä. Niin siis totta kai se kone, jossa on kaikki kuvat. Mun piti eilen postata ilta- ja välipalapostaus, mutta sattuneesta syystä se saa vielä odottaa. Koska omasta takaa mulla ei nyt ole kuvia, niin ajattelin lyödä tänne pitkästä aikaa ihania, inspiroivia kuvia netin syövereistä (lue: pinterestistä).

Kale Quinoa Patties

surf

10 Smoothies For Prettier Skin

#HEALTHY #SKINNY #RECIPES ♥  Healthy chocolate chip-filled raspberries ♥

10 Ways to Be a Better Runner (Without Logging Miles)

Fresh Mango Coconut Chia Seed Parfait (vegan, gluten-free) - Vegetarian Gastronomy

I am sitting on this picnic table, drinking a tropical beverage, wearing a flowy dress and aviators, staring out across the ocean. Can you see me?

Joseph Sayers. Joseph Sayers

Discover new ways to run with your crew. Track your route, distance, pace, time and calories with the Nike+ Running App.

Tän päivän oon ottanut superiisisti, syönyt vitamiinia vitamiinin perään ja juonut hunajateetä. Mulla on nimittäin pukkaamassa jonkinlaista nuhaa päälle! Lähikaupasta oli inkivääri loppu, luultavasti olisin sen avulla välttynyt tältä. Inhottavaa, että just nyt, kun ensi viikolla mulla olis neljät sovitut treenit; maanantaista torstaihin. Että jeij! Enkä todellakaan kehtaa, saatika halua, olla enää yhdistäkään treeneistä poissa. Ääääängst. Ja kantapääkin kipeytyi torstain joogasta ja eilisen kävelyistä. Mutta eiköhän tää tästä! 🙂

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta