Crossfittunnelmia

www.crossfittuusula.fi

Jeespoks, eilen oli ekat crossfittreenit ja toivon löytäneeni itselleni uuden harrastuksen! Kaikki oli todella mielenkiintoista, oon niin mielissään myös siitä, että opin nyt toivottavasti kaikki tekniikatkin kunnolla. Opeteltiin kyykkyä, ylöstyöntöä dipillä ja mavea. Huomasin heti, että jo kyykkytekniikka oli aika hakoteillä. Onneksi oon ollut sen verran fiksu, etten oo salilla uskaltanut kyykyissä, maveissa jne ottaa kovin isoja painoja juurikin siksi, etten oo ollut tekniikasta ihan varma.
Treeni ei oikeestaan ollut kovin rankka, luulot oli otettu kuulemma ekalla kerralla pois 😀 Treenejä kovennetaan vähitellen, jotta keho tottuu crossfitin rankkuuteen.

Vähän harmitti se, etten päässyt pääsykokeiden takia ekoihin treeneihin, pikkasen olin jäänyt jo noissa tekniikkajutuissa jälkeen. WOD (workout of the day) meni ihan penkin alle juurikin siksi, kun keskityin vaan tekniikkaan, en saanut edes sykettä kohotettua kunnolla. Niin paljon muistettavaa 😀 Ajattelin kuitenkin treenailla noita opittuja tekniikoita myös itsekseni, koska tosiaan jokaisella toistolla piti kauheesti vielä miettiä mitä tekee, miten ja missäkin järjestyksessä. Olis niin kiva vetää noi WODitkin täysillä, mutta silti puhtaalla tekniikalla. Eilen se ei oikeen onnistunut, mutta kyllä tämä tästä!

Crossfitissa mua viehättää isot painot ja kova teho, mutta vähintään yhtä paljon oon innoissani kehonhallintaan liittyvistä jutuista. Aion mennä heti seuraavalle voimistelutunneille, jossa opetellaan mm. käsilläseisontaa ja muita siistejä juttuja. Hihiiiii 🙂

Tänään helatorstaina meillä ei ollut treenejä, mutta kävin juuri joogatunnilla. Mun liikkuvuudessa on niin paljon parannettavaa, nyt tota yläkroppaakin on pakko alkaa venyttelemään ihan kunnolla. Kyykky kädet ylhäällä on supervaikeaa, myös ylöstyönnössä kankeus tuottaa ongelmia.

Fiilikset tästä salista on muutenkin todella hyvät, yhteishenki on loistava! Ei uskois olevansa Suomessa kun tonne menee 😀 Kaikki juttelee ja moikkailee vaikka oonkin ihan uusi naama. Tulee sellanen fiilis, että on tervetullut 🙂

~ Amanda

 

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Crossfittunnelmia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta