Haaste: kysymyksiä ja vastauksia

Sain nimittäin mun lukijalta, Punainen Orvokki -blogin kirjoittajalta, pienen haasteen. Tässä siis kysymykset ja vastaukset niihin.

Miksi kirjoitat blogia?

Siksi, että se on kivaa. 😉 Kun mä aloin kirjoittaa blogia, ehkä suurin syy siihen oli, että haluan inspiroida ja tsempata muita terveellisemmän elämän pariin. Toki myös tykkään tästä harrastuksesta hurjan paljon. (Melkein) kaikki siihen liittyvä on varsin hauskaa; postausten työstämisestä instan päivittelyyn. Älyttömän suuri merkitys on myös teillä lukijoilla, teistä saan niin paljon tsemppiä myös omiin tekemisiini niin blogin kuin muunkin elämän kanssa! Jos teitä ei olis, ei kyllä ihan varmasti olis tätä blogiakaan enää.

Mikä on lempiruokasi?

Tykkään kaikesta ruuasta, joten tää kysymys on vaikea. Muhun uppoo niin rasvaiset pitsat kuin ihanat salaatitkin. Syön roskaruokaa todella harvoin, kotitekoinen pitsa on sellainen, jota tulee epäterveellisistä ruuista syötyä eniten. Ja siitäkin tuunataan yleensä vähän terveellisempää.
Vastaan tähän kyllä, että salaatit. Kasviksia, jotain lihaa, pähkinöitä, feta-/raejuustoa, jogurttikastiketta… nam <3 Lempiruuasta kuuluu tulla hyvä olo. Sen täytyy olla jotain enemmän kun vain hyvä maku, vaikka se onkin superisossa roolissa!

Mitä ruokaa tarjoat, kun saat vieraita?

No viimeksi kun mulla oli sellanen kaveri kylässä jolle tarjosin ihan ruokaruokaa, niin syötiin jämäkanat ja -parsat sekä kasviksia. 😀 Jotain ihan perusruokaa siis, aika harvoin kutsutaan ystävien kanssa toisiamme illallisille. Välillä kyllä kutsutaan, silloin hifistellään tekemällä alku-, pää- ja jälkiruuat. Jos kokkaillaan yhdessä, tehdään aika usein kanasalaattia. Riippuu toki vähän kavereista, en mä sentään ihan yksin niitä ruokia päätä 😉

Mikä on salainen aseesi?

Tää on niin vaikee kysymys, että koko postauksen julkaiseminen on siksi jäänyt, etten ole keksinyt vastausta tähän 😀 Voisin vastata hyvä itsetunto, muttei se kyllä taida olla täysin totta. Joissain asioissa oon itsevarma, toisissa en yhtään. Vai meneekö mulla jo termit sekasin?
En mä tähän kyllä mitään parempaakaan keksi, toi saa luvan kelvata, heh.

Kookosöljy vai oliiviöljy?

Kookosöljy, koska sitä voi käyttää ruuanlaitoin lisäksi myös iholle ja hiuksiin. Vaikka oliiviöljykin on kyllä loistava keksintö ja kiva vaikkapa salaateissa. Toisaalta oliiviöljyssä taitaa olla paremmat terveyshyödyt?

Lempi kosmetiikkamerkkisi?

Nyt lyö tyhjää. Oon maailman laiskoin kosemtiikan käyttäjä, joten mitään lemppariakaan ei ole.

Milloin olet parhaimmillasi?

Ystävien/läheisten seurassa varmaan, tai miten sen nyt ottaa… 😀 No oma itseni ainakin!

Kuka ihminen sinua ärsyttää tällä hetkellä eniten?

No eipä mua kukaan pahemmin ärsytä 😀

Ranta- vai kaupunkiloma?

Oon aina ollut rantalomien kannalla, mutta nyt myös kaupinkilomat ovat alkaneet kiinnostaa. Ranta vie silti voiton.

Mitä tulevan puolisosi pitäisi tietää sinusta?

Mahdollisimman paljon. Mitä nyt tulee mieleen, niin arvot, mun persoonan ylipäätään, lähipiirin, mun historian (vaikka onkin ihan tavallinen)… Haluan, että tuleva puolisoni (niin siis mikä puoliso :D) tuntee mut vaan niin hyvin kuin mahdollista. Hyvät ja huonot puolet 🙂

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Kaikki elämän pienet ja suuret ilot. Kuulostipa kliseiseltä, mutta oikeesti hyviä asioita on todella paljon, kunhan vain aukaisee silmänsä ja katsoo ympärilleen!

Kiitos kivasta haasteesta! 🙂

Ps. Älkää unohtako osallistua puolapuiden arvontaan täällä!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta