Pääsykokeet ohi

PicMonkey Collagek

Jeejee maailman paras fiilis! Vikoista pääsykokeista tosiaan jäi todella hyvä fiilingit, jälleen päällimmäisenä mielessä ne ihmiset. En vaan kestä miten ihania ihmisiä noissa kokeissa on ollut. Ensin olin jotenkin tosi hermostunut ja teki ihan sikana vaan mieli lähteä kotiin. Onneksi en lähtenyt! Meillä oli taas liikunnallisista jutuista ensimmäisenä liikunnan ohjaus, ja paineet hävis kyllä aika tehokkaasti heti alkuun. Tunnelma oli niin rento; ei haitannut jos ei osannut, toisia tsempattiin ihan hullun lailla, kaikki tuli toimeen ihan superhyvin! Onnistumisista kehuttiin, mokat otettiin huumorilla ja vähän inhottavampien mokien kohdalla tsempattiin pää jälleen pystyyn. Kiitos ihanat ihmiset (jos teistä joku tän sattuu lukemaan) 🙂

20150511_170905
Testit menivät muutenkin aika hyvin, paremmin kuin kisakalliossa. Jopa uinnista jäi itsensä ylittänyt fiilis. Kaikki on kyllä niin paljon helpompaa ilman jäätäviä paineita. Olo oli silti skarppi, onhan noissa kuitenkin ”tosi” kyseessä. Oikeestaan kaikista testeistä jäi aika hyvä maku suuhun! Mun lempparitesti oli sellanen, jossa tehtiin päällä- ja käsilläeisontakuperkeikkoja, kieppejä, kärrynpyöriä, arabialaisia ja erilaisia hyppyjä. Mun sisällä asuva lapsi on aina ihan riemuissaan kun saa vähän temppuilla 😉

 

Pakko vielä täällä bloginkin puolella mainostaa tuotteita jotka sain testiin Puls Nutritionilta (@pulsnutrition). Maistoin noita patukoita tänään ekaa kertaa (energy vanillaa & chocolatea) ja ne meinas sulaa suuhun. Ihan eri maku kuin jossain perus prodepatukoissa, oikeen luonnollinen ja kivan makea. Pelkäsin, että oon koko loppupäivän pallomahana kun syön tällasen, mutta mikä parasta, mun maha ei reagoinut näihin mitenkään! Energiat pysyi hyvin yllä eikä ispmpi nälkä päässyt iskemään. Nää voi syödä palkkarina treenin jälkeen tai välipalana. Toimii!

Haha, oon vissiin vähän endorfiinihuuruissa edelleen, mutta koittakaa kestää 😉

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta