Vastauspostaus osa 7

Hahhah, aika nopeeta tahtia oon iskenyt näitä vastauspostauksia tänne… Mutta nyt tulee vika! 😀

kevät -14 008

Mitä mieltä olet Les Mills-jumpista?

Mä en oo koskaan kokeillut Les Mills -jumppia, mutta sen mitä oon niistä kuullut, niin ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa. Ja tehokkaalta!

Mitä vitamiineja ja lisäravinteita syöt ja miksi?

Vähän hävettää myöntää, mutta D-vitamiini on ainut… Ja ihan vaan siksi, ettei Suomessa ole valoa tarpeeksi. Välillä suunnittelen skarppaavani näissä, mutta empä oo sitä vielä tehnyt. Magnesiumpillerit odottais jo kaapissa, katsotaan, koska jaksan alkaa niitä järsimään (en osaa/uskalla niellä tabletteja :D).

DSC_0003

Miten herkuttelet?

Jos aloitetaan terveellisistä herkuista, niin herkuttelen päivittäin hedelmillä, lisäksi herkusta menee porkkana ja kesäisin tuoreet marjat. Oikeestaan kaikki ruoka on mulle herkkua, tykkään ruuasta vaan niin paljon 😀 Maustamaton jogurtti myslillä ja ”ripauksella” steviaa on ihan parasta, lisäksi kaikki terveelliset leipomukset, eväspatukat, pähkinät, kuivatut hedelmät, ruisleipä… Lista on loputon.
Herkkupäivinä syön ihan oikeita herkkuja sipseistä mutakakkuihin ja karkkiin, mitä nyt sattuu tekemään mieli. Herkkupäivä on kahdesti viikossa, jotta pysyn paremmin kohtuudessa (toi systeemi on muuten toistaiseksi toiminut yllättävän hyvin!!!). Mun pahin epäterveellinen herkkuheikkous on irtokarkit <3

Mikä on sun inhokkitreeniliike?

Tää on paha! Burbee…? Toi ei oo kauheen kiva, mutten mä tiedä voinko sanoa inhoavani sitä. Sillä hetkellä kun noita vääntää, burbeet voi tuntua maailman inhottavimmilta liikkeiltä, mutta fiilis kidutuksen jälkeen kompensoi aika kivasti 😉

Urheilulaji, mikä sinusta vaikuttaa kaikkein pelottavimmalta/kamalimmalta?

Kaikki sukellukset, laskuvarjohypyt jne. Jo ajatuskin ahdistaa!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta