Juokse hyvän puolesta

Kuva

 

Heips! Muhun otettiin yhteyttä Duracellin puolesta ja pyydettiin kertomaan tästä kampanjasta täällä blogissa. Duracellilla on siis käynnissä kampanja, jossa he kannustavat ihmisiä juoksemaan ylimääräisen mailin tai kilometrin ja jakamaan siitä kuvan somessa hashtagilla #Duracellxtramile.

Kampanjan kautta Duracell tukee UNICEFin rokoteohjelmaa lahjoittamalla jokaisesta kuvasta yhden rokotteen apua tarvitsevalle lapselle. Kampanjalla halutaan tukea tärkeää työtä, sillä 1,5 miljoonaa lasta kuolee vuosittain rokotteilla ehkäistävissä oleviin tauteihin, kuten jäykkäkouristukseen ja vihuri- ja tuhkarokkoon.

Kampanja kestää 31.5 asti ja sen etenemistä voi seurata täällä.

Olisitko valmis juoksemaan hyvän asian puolesta?

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta