Blogi 1v

Tasan vuosi ja yksi päivä sitten päätin ehkä vähän extempore perustaa oman treeniblogin. Tähän vuoteen on mahtunut paljon niin blogin kuin itsenikin osalta. Blogi pääsi kesällä mukaan Indiedays Inspiration portaaliin ja jokin aika sitten muutin kirjottelemaan FitFashionille. Kuulun blogini kanssa myös treenibloggarit -yhteisöön. Blogivuosi on koostunut kivoista lukijoista, yhteistöistä, suunnilleen 300 artikkelista, sadoista piristävistä kommenteista… Kaikesta kivasta. Toki välillä oon myös repinyt (harmaita) hiuksia päästäni, mutta se kuuluu asiaan 😉 Kehitystä on tapahtunut, en tiedä voinko suositella ketään lukemaan noita vanhoja, vuoden takaisia juttuja, haha 😀 Aika jäätävää.

Entä mun elämä? Siihen on mahtunut vuoden sisällä monia monia treenejä, endorfiinihöyryjä, kipeitä lihaksia ja paljon ruokaa. Oon kokenut myös mun ensimmäisen kunnon loukkaantumisen, kun kaaduin skeittilaudalla ja mursin sääri- ja pohjeluuni pahasti. Neljä kuukautta keppejen kanssa otti välillä vähän koville, mutta ollaampahan nyt kokemusta rikkaampia 😉 Muistona enää komeat arvet, jalasta törröttävät raudat ja muutama ihana ongelma kropan toimivuuden kanssa. Niin ja se huonontunut kunto…
Kun nyt mietin vuoden takaista elämää, myös mun elämäntavat ovat muuttuneet jonkin verran. Hoksasin yksi päivä, että mun takaraivoon on juurtunut uusia kivoja tapoja ja muutama vanha huono on jäänyt matkan varrelle.

Ilman pieniä kriisejä (onko toi nyt ollenkaan oikea sana kuvaamaan tätä) en silti ole välttynyt. Esimerkiksi välillä tuntuu vieläkin tosi oudolta, että ihan kaikki voi lukea mun juttuja täältä. Ehkä oudoimmalta tuntuu jostain syystä se, että kaikki ketkä mut oikeesti tietää voivat lukea näitä höpinöitä. Ehkä siksi, että mulla on aika erilainen rooli täällä. Puhun jotenkin aika, öh, miten sen sanois.. Fiksusti? Kirjotin johonkin postaukseen mun kavereiden kuvailuja musta ja kuvailut kertoivat kaikesta muusta kuin fiksuudesta, heheh. Ehkä mä joskus oon niin hyvä kirjoittaja, että osaan tuoda enemmän mun persoonaa esiin, se olis mun mielestä aika jees 😀 Toki siis fiksuna haluan nää jutut pitää ja sen verran mulla löytyy järkeä päästä, että vähän mietin kuitenkin mitä sitä nettiin kirjottelen 😀 Tosin nyt ei ole ihan kyse siitä, vaan että mua on monesti häirinnyt se, kuinka erilaisen kuvan musta ehkä blogin kautta saa. Mutku ei osaa ni ei osaa, kattellaan taas kaksvuotissynttäreillä onko kehitystä tapahtunut! Tällasia kivoja pohdintoja tänään.

Tässä vielä vähän blogikuvia vuoden varrelta:

BLOGI 040

Ihkuposee 091

IMG_3472

IMG_2975 DSC_0949

DSC_0018 DSC_0980

DSC_0010

DSC_0037 DSC_0107

DSC_0007 104

DSC_0077

DSC_0074 DSC_0123 DSC_0130

DSC_0084

DSC_0146

Jos oot joskus yhdenkin kerran eksynyt mun blogiin, niin kiitos! 🙂 Ja sanotaan se nyt kuitenkin, vaikka varmasti tiiättekin; ilman teitä tää olis.. noh… aika laimeeta.

~ Amanda

amandasilver

8 vastausta artikkeliin “Blogi 1v”

 1. Onnea yksivuotiaalle!! Olen melko uusi lukija 🙂 Jostakin postauksesta muistankin lukeneeni, että jalkasi oli mennyt poikki mutten tiennyt mistä syystä. Hassua, koska itse rikoin kyynärpääni skeitillä kutakuinkin vuosi sitten 😀 Parista paikka poikki, leikkaus ja rautaa kehiin… Nyt käsi on onneksi lähes täysin parantunut ja pari kuukautta on jo treenattu crossfittiäkin! Kiitos mukavasta blogista ja jatkahan samaan malliin 🙂

  • Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Outs, tervetuloa kerhoon 😀 Mulla kans useempi kun yks murtuma ja lastat sain kummallekkin puolelle jalkaa. Skeittilauta on kyllä aika vaaralinen vehje, ton jälkeen en oo enää uskaltautunut minkäänlaisiin tekemisiin laudan kanssa. Mä kans alotan toukokuussa crossfitin, saa tosin nähdä antaako ”terve” jalka siihen lupaa…

  • En ole mäkään uskaltanu enää laudalle!! Huh, ahistaa ajatuskin. Multa otettiin joulukuussa raudat pois kun ne alkoi ulkonemaan ja sen jälkeen melko nopeasti olen pystynyt käyttämään kättä täysin normaalisti. Lihakset oli tietty täysin surkastuneet, mutta nyt alkaa olla jo samassa luokassa toisen käden kanssa 🙂 Tsemppiä sulle! Muista ottaa alussa iisisti niin kaikki menee hyvin 🙂

  • Jep! Oho, multa tuskin otetaan jos ei just tuu mitään ongelmaa. Tosin niitä ei vielä voiskaan, kun niiden täytyy olla ainakin puolitoista vuotta jalassa ja heinäkuussa tulee vasta vuosi. Kiitos 🙂

 2. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle ihanalle blogille <3. Olenkin lukenut postauksiasi aika alusta saakka. Tosi "samanikäisiä" muuten ollaan ;). Oma blogini täyttää sunnuntaina yhden vuoden!

  Ps. Olen muuttanut blogini nimeksi Askeleita (Kilojen viemää on siis historiaa). Tavoitteet ovat (myös) vaihtuneet laihduttamisesta enemmänkin treenaamiseen, terveellisesti syömiseen ja hyvinvointiin.

  • Kiitos ja onnea sinnekkin! <3 Kiva kuulla että luet tätä vieläkin, mä kun en enää nää esim. bloggerin kautta lukevia niin oon miettinytkin, että onko kukaan vanhoista lukijoista pysynyt mukana 😀
   Joo itseasiassa oon sun blogias lukenut siitä saakka kun sen löysin silloin joskus, joten muutoksissakin oon pysynyt kärryllä oikein hyvin 😉 En vaan koskaan muista kommentoida! Ihanaa kuulla, että oot päässyt nyt laihdutusvaiheesta tohon normiin. Varmaan ihan kiva fiilis vuoden projektin jälkeen, nyt saat "vain" keskittyä siihen painon ylläpitämiseen. Tsemppiä!

 3. Heippa! Pakko tulla kommentoimaan (ensimmäistä kertaa) ja kehumaan aivan mahtavan inspiroivaa blogiasi! Olen melko uusi lukija ja odottelen aina innolla uusia kirjoituksiasi 🙂 Jatka samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta