Maaliskuun suosikit

Nyt on pääsiäiset vietetty, mun loma kesti vähän pitempään kun muilla ja palaan töihin vasta huomenna 🙂 Oli oikeen lepposta, ehdin tehdä vaikka mitä! Perjantaina käytiin siskon luona brunssilla ja hengailtiin kotona, lauantai meni kavereiden kanssa mökkeillessä, sunnuntaina näin jälleen kavereita ja maanantaina meijän pieni salijengi kokoontui kokkailemaan pitsaa 😀 Niin ja kyllä mä ehdin vähän myös treenata.

Ajattelin tehdä ekaa kertaa tällasen suosikkipostauksen, nyt kun vihdoin on jotain juttuja mistä kertoa. Maaliskuu oli hyvä kuukausi kaikin puolin. Vissiin vähän kevättä rinnassa terveyshommeleiden suhteen (ehheh), koska ihastuin maaliskuussa muutamiin uusiin juttuihin.

DSC_0301

YIN JOOGA 

Kokeilin tätä joogamuotoa maaliskuussa ensimmäistä kertaa ja tykästyin. Mä tykkään joogassa siitä, että se on hyvää vastapainoa kovemmille treeneille, eli rauhallista ja rentouttavaa. Kaikki joogamuodothan eivät todellakaan ole iisejä, mutta tämä on. Lisäksi yin jooga tukee mun tavoitetta; parempaa liikkuvuutta. Asennoissa ollaan monta minuuttia, joten tää notkistaa oikein kivasti.

Jee 009

UUNIKASVIKSET

Mun jokaiseen ateriaan kuuluu tuoreet kasvikset, mutta nykyään otan niiden lisäksi usein uunissa paistettuja kasviksia/juureksia. Sekaan loraus oliiviöljyä, ripaus suolaa ja reippaammalla kädellä pitsamaustetta. Ne on vaan niin hyviä! Eilen ruokalistalla oli parsakaalia, kesäkurpitsaa ja porkkanaa.

PENKKIPUNNERRUS

En nyt muista kokeilinko penkkiä helmi- vai maaliskuussa, mutta joka tapauksessa tää kuului kaikkiin maaliskuun rintatreeneihin ja siitä tuli rintatreenien lemppariliike. En ymmärrä miten oon voinut sulkea silmäni tältä joka treeneissä! Tai ehkä penkin luona norkoilevilla kaapin kokoisilla miehillä on jotain osuutta asiaan 😀

www.runingukkicks2015.com

NIKE FREET

Minä, joka ei koskaan kuolaa mitään vaatteita tms yhtään sen kauempaa, kuolasi näitä kenkiä ainakin vuoden verran, kunnes osti ne. Nää toimii mulla ihan vapaa-ajan kenkinä, tosin välillä on pakko vielä hypätä talvikenkiin, etten tuhoa rakkaimpiani tuolla mutaloskasörsselissä tai mitä maassa milloinkin sattuu olemaan. Nyt on onneksi ihan kuivaa!
Mun tyyli on muutenkin mennyt viimeaikoina aika paljon sporttisempaan, koska sellaset vaatteet sopii mulle mielestäni parhaiten.

http://www.silvoplee.com/ruokalista/

SILVOPLEE

Kirjoittelinkin Silvopleestä jo aiemmin, mutta ravintola oli vaan niin loistava, että se todellakin ansaitsee paikkansa tällä listalla! Hyvää ja terveellistä ruokaa, rento meininki ja hyvä systeemi ruuan ottamisessa ja maksamisessa. Aion mennä uudestaan!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta