Silvoplee ja itsensä ylittämistä

Heipsan! Tänne on tullut muutaman päivän vahinkotauko, mutta korjataan tilanne 🙂

Siskokuva 😀

Ajattelin kirjoitella vähän kuulumisia ja viime päivien juttuja. Oon nauttinut ihan täysillä kaikesta kivasta, mitä oon tehnyt. Oon siis lopettelemassa lukiota, kirjotukset on ohi (ja ihme kyllä kaikki tais mennä läpi!!!) ja töitäkin vaan pari kertaa viikossa, joten aika rentoa elämää elelen just nyt. Nautin 🙂

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa (yli 2 vuoden tauon jälkeen jos joogaa ei lasketa) ryhmäliikuntatunnilla ja oli ihan huippua! Tehtiin kuntopiiriä ja kyllä sai itsestään ihan erilailla mehut irti kun joku tsemppas vieressä. Kivaa muutenkin kun joku ohjasi eikä tarvinnut keksiä treeniä itse. Ohjaaja oli hyvä, tsemppaava ja sopivasti tiukkis 🙂 Ihan ehdottomasti haluan mennä tonne uudelleen, niin super! Ainiin, ja tuli samalla kokeiltua TRX-naruja, huhhuh.

PicMonkey Collage123

Maanantaina ylitin itseni heräämällä 6.25 salille. Yksin en varmasti olis lähtenyt noi aikasin, mutta sain yllätyksekseni maailman pahimman unikeon ja pommiinnukkujan mukaani, hahhah 😀 Salilta menin suoraan töihin ja vielä illalla Silvopleehen. Olin haaveillut Silvopleessa käymisestä jo pitkään, mutta en ollut saanut aikaseksi mennä. Tai sit en vaan ikinä kertonut mun pienestä haaveestani kavereille, selkis nimittäin, että aika moni muukin oli hiljaa mielessään haaveillut tuolla käymisestä. Sinne siis suurin odotuksin, enkä joutunut pettymään. Ihan superhyvää ruokaa ja tosi hyvä systeemi; normaalisti ravintolassa on ”pakko” syödä itsensä ähkyyn, koska joko annos on jättimäinen (ja ruokaahan ei heitetä pois) tai sitten kyseessä on buffet, jolloin taas haluaa syödä koko rahan edestä. Silvopleessa maksettiin sen mukaan minkä verran otettiin, lautaset punnittiin kassalla, joten pystyi ottamaan juuri sen verran kuin halusi heittämättä rahaa hukkaan.

Ainiin, ja tänään kokeilin penkkipunnerrusmaksimiani 😀 Oon kokeillut penkkiä vasta muutaman kerran, mikä on ehkä vähän hassua, koska onhan kyseessä niin yleinen liike. Sain 50kg nostettua, siitä suunta ylöspäin! Vissiin oman painon jos jaksaa nostaa, niin tulos on hyvä. Vähän on vielä matkaa siihen, mutta otetaan se tavoitteeksi 🙂

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta