Liikunta kuuluu kaikille

Heippa! Mulla ei oikeestaan ole mitään sen kummempaa kerrottavaa, mutta halusin vaan tulla sanomaan, että liikunta kuuluu kaikille iästä, painosta, sukupuolesta, ulkonäöstä, sosiaalisesta asemasta, terveydentilasta jne. riippumatta! 🙂

Arvostan ihan mielettömän paljon ihmisiä ketkä vaikeuksista huolimatta jaksavat liikkua. Oli kyse sitten ylipainoisesta tai vammaisesta, niin te ootte niitä todellisia onnistujia! 🙂 Kuinka usein mua onkaan tehnyt mieli mennä salilla heittämään ylävitoset vaikkapa alla olevissa kuvissa näkyvien tyyppien kanssa, että vitsi oot kova kun tulit.

Salilla näkee eniten nuoria ja hyväkuntoisia ihmisiä, mutta yleensä kaikkein tehokkaimman treenin vetää ihan joku muu.

http://www.sheknows.com/
http://www.up-ry.fi/
memekid.com
youngforlife.com

En jotenkin uskalla kirjoittaa enempää, sillä pelkään loukkaavani jotakuta, mikä ei tietenkään ole tarkoitus. Tän tekstin tarkoitus on tsempata ja kertoa, että oikeesti, vaikka sulla olis esim. 40 kiloa ylipainoa niin älä pelkää mennä julkisille paikoille, kuten vaikkapa salille, treenaamaan! Toki kotonakin saa hyvän treenin aikaan, mutta älkää pelätkö vaihtaa maisemaa 🙂

~ Amanda

amandasilver

0 vastausta artikkeliin “Liikunta kuuluu kaikille”

  1. hienoa, että jaksat ottaa esimerkkiä steffin teksteistä, mutta muistappa merkitä lähteet 😉

    • Nyt täytyy sanoa että meni vähän ohi 😀 Onko Steffi tehnyt jonkin samantyyppisen postauksen? Ihan omaa juttua tähän kuitenkin kirjoitin ja omasta ideasta, tarkoitus ei ollut matkia ketään 🙂 Aika monesti blogimaailmassa ihmiset kirjoittelevat samoista aiheista, siltä ei voi välttyä eikä mielestäni tarvitsekaan. Mitä enemmän bloggarit ottavat tärkeitä aiheita esille, sen parempi.
      Kiitos kommentista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta