Vastauspostaus osa 5

Ohops, vähään aikaan en ole vastauspostauksia julkaissut! Tässä siis jälleen yksi 🙂

DSC_0146

Kokemuksia tai mitä mieltä olet Detox- tms. puhdistuskuureista?

Mä en oikeestaan oo vielä muodostanut mitään mielipidettä, ehkä siksi, koska kokemuksia niihin liittyen ei mulla ole. Toisaalta olis kiinnostavaa kokeilla ja nähdä mitä vaikutuksia mä huomaisin, mutta toisaalta tuntuu vähän turhalta.
Ja toki mun mielipide riippuu myös siitä, miten kuuri toteutetaan.

Mitä mieltä olet fitness-kilpailuista?

Mun mielestä Fitness (siis nimenomaan se kisatouhu) on aika kaukana terveestä urheilusta. Lukekaa tämä (http://primebody.fitfashion.fi/2014/10/24/jos-jollekkin-jai-epaselvaksi-se-illuusio/) postaus bikinifitneksestä, aika surullisen kuuloista. Liikunnan kuuluu olla kivaa ja energisoivaa! Sen mitä oon fitnesskisaajien blogeja välillä lukenut, niin oon ymmärtänyt, että heillä on aika paljon syömishäiriöitä ja ongelmia mm. kilpirauhasen kanssa. Toki niitä voi siis muillakin olla, mutta ymmärsitte varmaan pointin. Eli toi urheilu ja ”terveellisyys” saa kehossa aikaan ei-toivottuja juttuja, koska se menee jo niin överiksi.
En tuomitse niitä ketkä tuolla kisailee, mutten myöskään halua missään nimessä kannustaa tohon 😀

BLOGI 098

Käytätkö superfoodeja?

Jotain todella perusjuttuja kuten kookosöljyä, mustikkaa jne.

Paras vuorokaudenaika treenaamiseen?

Mun mielestä kannattaa treenata silloin, kun on virkeimmillään. Toisilla treeni kulkee heti aamusta ja toiset ovat pirteitä vasta iltapäivällä. Kannattaa etsiä itselle kaikista mieluisin ajankohta, pirteänä saa paljon paremmin tehoja irti kuin väkisin yrittämällä aamukuudelta jos ei aikasin treenaaminen sovi itselle.

Missä vaiheessa ihminen liikkuu liikaa?

Silloin, kun itsestä tuntuu siltä. Kun kroppa ei ehdi palautua tai kun treenit muuttuvat pakonomaisiksi ja koko touhu alkaa vain stressata. Välillä voi olla vaikeaa huomata, milloin kroppa tai mieli tarvitsevat lepoa treenistä. Itseään täytyy vain oppia kuuntelemaan ja huomioida kropan viestit siitä, että olis aika himmailla.
Oon kirjoittanut tästä aiheesta kokonaisen postauksen, siellä lisää: http://doittoday.fitfashion.fi/2015/02/06/mika-on-liikaa-treenia/

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta