Mun lempisaliliikkeet

Multa toivottiin postausta lempisaliliikkeistä! Nämä liikkeet ovat siis nimenomaan niitä, jotka ovat mun lemppareita. Ei välttämättä niitä parhaita liikkeitä siis joita kannattaisi erityisesti tehdä.

LÄMMITTELY
SOUTU
Soutulaitteessa mulla tulee paremmin haastettua itseäni ja hiki tulee siksi helpommin pintaan. Tässä koko kroppa pääsee liikkeelle, joten soutuaite on myös siksi tosi hyvä lämmittelyyn.

 

JALAT

JALKAPRÄSSI

Jalkaprässi on turvallinen ja tehokas liike erityisesti reisille ja pakaroille. Jalkojen asentoa vaihtelemalla saa tuntuman vähän eri paikkoihin. Prässääminen on ”helppoa”, joten tää sopii hyvin myös alottelijoille; voi keskittyä täysillä pelkkään lihakseen, eikä vaikkapa tanko olkapäillä tasapainoiluun tai haastavaan tekniikkaan.

LANTIONNOSTO

Tässä liikkeessä peppu ja takareidet saa kunnolla kyytiä. Oon vasta n. kuukausi sitten alkanut tekemään tätä säännöllisesti, enkä vois enää kuvitella jättäväni tätä pois jalkatreeneistä. Saan vaan niin hyvin tuntuman etenkin takareisiin, joka on monissa liikkeissä vähän haastavaa.

VATSA

VATSARUTISTUS
Ehdoton mahalemppari! Jämäkkä rutistus ja pieni pito ylhäällä, kyllä muuten polttaa! Vaikka kuvassa jalat on maassa, ten tän yleensä jalat ilmassa, jolloin saan vielä vähän paremmin tuntumaa.

SELKÄ

DSC_0168 – Kopio

LEUANVETO

Leuanveto on kuningasliike koko yläkropalle. Selän lisäksi tää ottaa erityisesti hauiksiin, joten tää menis myös tonne käsiosastolle.

KÄDET

DSC_0131

PYSTYPUNNERRUS
En tiedä miksi tykkään tästä liikkeestä erityisesti, mutta tarviiko sille edes olla mitään syytä? 😀 Tää on vaan kiva ja hyvä liike olkapäille.

Mitkä on sun lemppareita?

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta