Sporttimuotia

Sain joululahjaksi lahjakortin Stadiumille, enkä ole käyttänyt sitä vielä. Katselin vähän valikoimia ja ajattelin jakaa parhaita paloja myös täällä. Ai että mä rakastan treenivaatteita! En muuten ole mikään viimisen päälle kuteissa kulkeva tyyppi, collaripaita ja farkut eksyy mun päälle lähes joka päivä, mutta treenatessa pukeutuminen on mulle jostain syystä tärkeämpää.

Ennen tykkäsin, että treenivaatteissa on väriä mahdollisimman paljon. Vaikka tykkään väreistä vieläkin, haluan silti pukeutua hillitymmin. Esimerkiksi värikkäät housut ja musta toppi menee erittäin hyvin, mutta jos värikkäiden housujen lisäksi tunkee vielä pinkkiä toppia, niin en tunne mun oloa oikeen mukavaksi.

PicMonkey Collage clothing

214437_102

Tässä vielä muutama asukokonaisuus, joista pidän (pinterest.com):

fitness. fashion. beauty. style. fit. inspiration. workout. gym. outfit. look. casual. active. womens. tights. oversized t shirt. toque. beanie. running shoes. jogging. nike.

She is wearing a swoosh yellow sweater...i love NIKE. #doactiveproducts #doputitingear

Turn up the energy with high-intensity workout looks. Perfect to move, jump and train in style. The Nike Pro Hypercool Long-Sleeve and Nike Pro Core Safari Capris.

Miten te tykkäätte pukeutua treenatessa ja muuten?

Kuvat: http://www.stadium.fi/

Sain muuten nyt vihdoin blogilistan toimimaan uudella osoitteella. Voit seurata blogiani täällä: http://www.blogilista.fi/blogi/do-it-today/120674

~ Amanda

amandasilver

2 vastausta artikkeliin “Sporttimuotia”

  1. Mä oon mietiskellyt, kuinka käytännöllinen väri valkoinen on treenivaatteissa? Näkyykö siinä heti hiki/värjääntyykö ja näkyykö siitä etenkin kastuessaan läpi? En ole tämän takia uskaltanut edes harkita valkoisten ostamista, vaikka eteen on tullut ihan kivoja. 🙂

    • Mun pitää kyllä sanoa, etten osaa vastata! En nimittäin omista yhtäkään valkoista treenivaatetta, luultavasti juuri entisestä vaatemaustani johtuen, haha. Nikellä on kyllä yksi treenitoppi, jota oon kuolaillut jo pariin otteeseen. Sellanen kyllä houkuttelis ostamaan, niin hienoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta