Crossfit – On ramp

 

crossfitcampmabry.com

En tiedä oonko seinähullu, mutta mä ilmottauduin crossfitin alkeiskurssille! Kirjoittelin jo joskus kesällä muutaman postauksen crossfitistä, kun jalka murskana haaveilin kovasta treenistä. Ja intoa löytyy vielä sen verran, että tää on nyt testattava. 🙂

theathleticbuild.com

Kurssi alkaa toukokuussa ja toivon, että mun jalka ehtii mennä vielä paremmaksi. Kyllä mä uskon, että jalka on jo ihan valmis tuohon, kun salillakin oon pystynyt treenaamaan normaalisti jalkoja jo ties kuinka kauan. Jotain henkisiä kynnyksiä vielä jalan suhteen löytyy, mutta niitähän ei selätetä kuin voittamalla omat pelkonsa. Myöhempään en ois tätä edes voinut jättää, koska tähän menee touko- ja kesäkuu enkä yhtään tiedä missä olen ensi syksynä.

www.bet.com

Jee ja apua!

~ Amanda

amandasilver

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta