Mä oon täällä!

Huuh, ensimmäinen postaus FitFashionilla! Pakko päästä heti kirjottelemaan ja tutkimaan miten tämä bloggailualusta toimii. Vähän vaikuttaa vielä sekavalta, mutta eiköhän tähän aika äkkiä totu.

Varmaan jo alkuun tänne eksyy jonkin verran uusia lukijoita, joten ajattelin kertoa itsestäni ja blogistani hieman.

IMG_2974

Olen Amanda, parin viikon päästä 19 vuotta täyttävä tyttö Tuusulasta. Yritin keksiä jotain sanoja, millä kuvailisin itseäni, mutta lopulta oli pakko kysyä kavereilta. Sieltähän ne totuudet näköjään tuli: vahva persoona, huumorintajuinen (tosin mun läppä on kuulemma huonoa ja ainut kuka niille oikeestaan nauraa on minä itse, heheh), positiivinen, rento, urheilullinen, vahvat mielipiteet omaava, intensiivinen/tunteella menevä?, temperamenttinen ja sosiaalinen.

Harrastan liikuntaa monipuolisesti; salitreenejä, joogaa ja kaikkea mahdollista aerobista lenkkeilystä peleihin. Tärkeintä mulle liikunnassa on hyvä fiilis, mutta haluan myös kehittyä paremmaksi niin salilla, lenkkipolulla kuin joogamatollakin. Näiden lisäksi mulla on tavoitteena parantaa viime kesänä pahasti murtunut jalka niin hyvään kuosiin kuin mahdollista, samalla kohentaen 4 kuukauden keppitauolla romahtanutta kuntoa takaisin siihen mitä se ennen loukkaantumista oli.

Suhtaudun terveysjuttuihin aika rennosti maalaisjärjellä, joten yritän pitää myös blogissa yllä rentoa meininkiä. Syödään terveellistä kotiruokaa ja iloitaan liikunnasta sekä elämästä 🙂

Löydät mut myös Instagramista nimimerkillä @dooittoday (http://instagram.com/dooittoday/).

Tervetuloa mukaan!

~ Amanda

amandasilver

4 vastausta artikkeliin “Mä oon täällä!”

  1. Amanda , eikä!

    Oon lukenu sun blogia nyt varmaan kuukauden ja rrrrakastan tätä ihan sikana <3. Ja arvaappa mitä?! Mäkin oon tuusulasta! Oon jotenki ihan innoissani tästä 😀

    Kaikkea hyvää sun blogille, aion ehdottomasti jäädä lukemaan

    • Oi kiitos, ihana kommentti <3 Haha eikä, kivaa! Ajattelin, että tietääköhän kukaan edes missä on Tuusula. Näköjään tietää!

  2. Tervetuloa FF:lle! Prtsakan oloinen tervehdys oli eka postauksesi täällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta