Vastauspostaus osa 2Käytkö säännöllisesti hierojalla?

En käy. Jos paikat on jumissa, availen niitä hierontavälineiden, kuten foamrollerin avulla, venyttelen tai joogaan. Niskajumeissa apua saa helposti myös pyytämällä joku perheenjäsen tai kaveri hieromaan!Kauneudenhoitorutiineja?

Tunnustaudun superlaiskaksi kauneudenhoitajaksi. Siksi vastaankin, että terveelliset elämäntavat ovat mun mielestä paras tapa kaunistautua. 😀

Kuva: Madde

Kuinka monta kertaa viikossa pitäisi liikkua? Terveellisimmät pähkinät?

Tässä viralliset liikuntasuosituksen aikuisille (lähde).

Paranna kestävyyskuntoa liikkumalla useana päivänä viikossa yhteensä ainakin 2 t 30 min reippaasti  TAI 1 t 15 minuuttia rasittavasti. Kohenna lihaskuntoa ja kehitä liikehallintaa ainakin 2 kertaa viikossa.

Nyt pistit pahan! Pähkinät ovat kaikki terveellisiä (ei siis tietenkään lasketa suolattuja jne.), mutta eroja toki löytyy. 

Pienellä googlettelulla löysin tällaisen tekstipätkän:

Pähkinöistä terveellisin on saksanpähkinä – siitäkin huolimatta, että se kuuluu joukon kaloripitoisimpiin.Se sisältää kaikkein eniten monityydyttymättömiä rasvahappoja, melkein puolet painostaan. Suurin osa näistä on omega-6-rasvahappoja, mutta omega-3-rasvahappojakin on lähes kymmenen prosenttia pähkinän painosta.Saksanpähkinässä on muutakin terveellistä kuin rasvat. Siinä on kaksinkertainen määrä antioksidantteja verrattuna muihin pähkinöihin. Antioksidantit auttavat elimistöä taistelemaan muun muassa tauteja vastaan.

Voisitko kuvitella tekeväsi omia esim. joogavideoita tai muita videoita aloittelijoille? Siis saman tyyppisiä kuin vaikka tuo Adriene tekee joogasta.

En, koska neuvoisin asanat ja hengityksen varmaan ihan päin jotain hehe. En siis yksinkertaisesti ole läheskään tarpeeksi pätevä ohailjemaan joogaa. 

Kuva: Madde

Mikä on sun lempiherkku, terveellinen ja einiinterveellinen?

Terveellinen se edellisessä postauksessa mainittu banaani ja epäterveellinen ehdottomasti irttarit! Mä oon ehkä maailman pahin karkkihiiri, tai olisin, jos antaisin itseni syödä karkkia milloin ja missä vaan 😀 

~ Amanda

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta