Blogi muuttaa!

Heippa!

Vihdoin on aika kertoa asiasta täällä! Mun blogi nimittäin muuttaa FitFashionille toivottavasti jo tän viikon loppupuolella 🙂 Oon todella innoissani ja otettu, että kyseinen portaali haluaa juuri mun blogin mukaan yhteisöönsä. Olin itseasiassa jo aiemmin miettinyt, josko lähettäisin kyselyä FitFashionin porukalle blogin siirtoa koskien, mutta he ehtivätkin ensin.

Blogin sisältö pysyy samana, vaikka tarkoitus onkin toki kehittyä jatkuvasti parempaan suuntaan 🙂 Bloggaamisesta on tullut mulle kyllä ihan superihana harrastus, josta saan valtavasti tsemppiä omiin tekemisiini. Toivottavasti olen onnistunut inspiroimaan myös teitä!

Tuleva osoite on www.doittoday.fitfashion.fi.

ISO kiitos siis ihan jokaiselle lukijalle ja muille, ketkä tänne joskus eksyvät 🙂

~ Amanda

FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Blogi muuttaa!”

    • Kiva kuulla! 🙂 Niimpä, tällaset tuo aina lisätsemppiä bloggailuun. Kiitos ihanan piristävästä kommentista!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *