Millanen on meidän koulun sali?

Ihanaa kun luonnoksiin on jäänyt jotain ikivanhoja postauksia pölyttymään. Tässä teille yksi niistä! Eli pari huippulaatuista kuvaa armaan oppilaitokseni salilta. 🙂

Koulun sali on siitä hyvä, että siellä käy aika vähän porukkaa. Aika usein ollaan ainakin osa ajasta keskenämme. Mikään paras salihan tämä ei ole, mutta riittää mulle. Teen muutenkin suurimman osan liikkeistä vapailla painoilla, joten en edes kaipaa mitään ihmeellisiä laitteita. Sieltä löytyy kuitenkin kaikki perusjutut. Tosin teen vaan noin 1/3 viikon treeneistä tällä salilla.

Jalkaprässiä käytän aika paljon, mutta tää prässi on kyllä vähän huono jos haluaa prässätä kumpiakin jalkoja samaan aikaan. Ei muuta, mutta tää on jotenkin niin oudon mallinen, että peppu meinaa aina nousta ylös penkistä. Onneksi vieressä on kuitenkin kahvat joista pystyy kiskoa itseään alaspäin. Yhdellä jalalla prässääminen onnistuu kuitenkin hyvin!
idkoulunsali
Tuolta löytyy siis ainakin ihan hyvä määrä vapaita painoja, talja, prässi, muutama muu laite selälle ja vatsalle, reiden ojennus&koukistuslaite, pari rintalaitetta, pari lämmittelylaitetta, jumppamatot, leuanvetotanko ja kuntopallo. Empä mä oikeestaan muuta oo kaivannutkaan!
Ps. Vielä sunnuntaihin asti aikaa osallistua arvontaan!

~ Amanda

FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta