Ilmajooga

Mulla on ihan valtavan hyvä fiilis! Käytiin tänään HIMA happinessilla kokeilemassa ilmajoogaa ja ihan ensimmäisenä pitää sanoa, että kaikki vähänkin joogasta tykkäävät, menkää ehdottomasti kokeilmaan!

idaerialjooga

Ilmajooga, lentojooga tai aerialjooga, miksi sitä ikinä haluaa kutsua, on nimensä mukaisesti joogaa ilmassa. Liikkeitä tehdään katosta roikkuvan silkin avulla.
Ihan itse keksimät asanat menossa, eheh 😀

Me keskityttiin tänään erityisesti kiertoliikkeisiin, mikä sopi mulle ja mun alaselän ongelmalle hyvin. Itseasiassa mulla jäi sellanen fiilis, että tästä vois saada parempaa apua selälle ja muille jumeille kun normijoogasta. Silkin avulla oli helppo tehdä selän taivutuksia sekä venytyksiä ja selässä tuntui ooooikeen kivalta.
Liikkeitä tehtiin paljon pää alaspäin, tää oli mun mielestä hyvä juttu! Silkissä roikkuminen ja ilmassa ”leijuminen”, ai että <3

Suuri plussa vielä siitä, että paikka oli ihanan kotoisan viihtyisä ja henkilökunta todella mukavaa.

Täydellinen aloitus päivälle ja helmikuulle 🙂

~ Amanda
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Ilmajooga”

    • Kannattaa ehdottomasti testata tämä! Jooga meni ihan jossain flowtilassa, tuo 1,5 tuntia meni todella nopeasti ja olo oli kauan aikaa niiiin hyvä ton jälkeen 🙂 15 euron hintakaan ei huimaa päätä.

    • Näyttää kivalta ja oli kivaa 😉 Mulla oli kauheen kauan tarkotus mennä, mutta aina se vaan jäi. Nyt sit vihdoin päätin, että meen ja piste. 🙂 Ja ehdottomasti aion mennä uudestaan! Se on jännä, kun vaikka jotain asiaa haluais ja siihen ois mahis, niin silti ei vaan jotenkin aina saa aikaseks 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta