Salia, aerobista ja joogaa: treenikuulumiset

idpumppi

Heips! Ajattelin pitkästä aikaa vähän kirjoitella kuulumisia, ihan pelkästään niistä koostuvia postauksia ei täällä hirveesti näy ja ehkä ihan hyvä niin. Toki niitä välillä pitää olla 🙂

Mun treeniviikot koostuu tällä hetkellä joogasta, salitreenistä ja vaihtelevista aerobisista.
Tavoite mulla on liikkua vähintään 5 tuntia viikossa, myös kehonhuolto lasketaan mukaan. Tuo määrä täyttyy todella helposti ainakin tällä hetkellä, kun treenaamassa tekis mieli ravata joka päivä. Jep, mun treeni-into on vieläkin ihan katossa, loukkaantuminen teki näköjään tältä osin ihan hyvää siis! Toki välillä kaikilla on huonompia päiviä treenin suhteen, mutta näin yleisesti motivaatio on pysynyt hyvänä.

Salilla mä oon käynyt nyt n. 3 kertaa viikossa. Koko kroppa tulee treenattua kokonaan siis kerran viikkoon kunnolla. Oon jakanut kropan jalkoihin, käsiin+olkapäihin ja rintaan+selkään. Vatsoja tulee treenailtua millon minkäkin treenin yhteydessä tai kotona erikseen. Mitään sen kummempaa ”vakituista” saliohjelmaa mulla ei edelleenkään ole enkä oikeastaan edes halua, koska kyllästyn niihin helposti. Suunnittelen jokaisen treenin kyllä etukäteen, mutta ne on aina vähän erilaisia. Välillä teen myös muiden suunnittelemia treenejä. Vähän fiiliksellä siis mennään. Pääasia, että mulla on kivaa ja lihakset tulee treenattua 🙂

Aerobista pyrin harrastamaan ainakin 2 kertaa viikossa. Sulista, hiihtoa, lenkkeilyä ja pyöräilyä pääasiassa. 
Mun tarkoitushan oli siis aloittaa juoksu säännöllisesti, mutta kroppa pisti jälleen hanttiin eikä se siis käykkään vielä. Muutaman päivän lepo ilman turhaa jalan rasitusta on auttanut, joten ehkä ensi viikolla jo kokeilen hiihtoa tai kävelyä. 
Joogasta oon viimeaikoina löpissyt vähän enemmänkin, parit joogat viikossa pitää kropan vetreenä. Tosin ensi kuussa joogaa on luvassa joka päivä. Tai oikeastaan ajattelin aloittaa haasteen jo huomenna, koska haaste kestää 30 päivää, joten loppuis sit just sopivasti helmikuun lopussa.
Sunnuntaina meen myös kokeilemaan aerialjoogaa, mutta siitä lisää myöhemmin 🙂 Hassua muuten, etten oo koskaan käynyt yhdelläkään ohjatulla joogatunnilla, mutta silti ohjannut itse yhden joogatuokion koulussa. Haha, kaks tyttöä siellä niin pätevinä, vaikkei sillon kumpikaan ollut varmaan koskaan edes kokeillut joogaa… Joskus yläasteellä kaikkien piti siis ohjata valinnaisliikassa tuokio jotain lajia, me valittiin jooga. Varmaan sai porukka hirveesti irti meijän sählingistä, mutta ei se mitään! 😀
~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta