Urheilija ei näe tervettä päivää?

Heips!

Oon vasta pikkuhiljaa saanut kropan paremmin toimintaan loukkaantumisen jälkeen. Uskomantonta miten jumiin se menikin. Ehkä olis kuitenkin pitänyt yrittää panostaa vähän enemmän kropan hyvinvointiin tuolloin… Jäykät ja alussa kipeät nilkat, lonkkakivut, alaselkäjumit, murtuneen jalan nivelkivut ja tietenkin lihasten yleinen rapistuminen sekä penikkavaivat on koettu ja nähty, osa vaivaa vieläkin. Toki osalle noista ei olisi voinut tehdä mitään, vaikeaa esimerkiksi vahvistaa murtuneen jalan luita liikunnan avulla… Luut pehmenee väkisinkin.

Liikunnan ja erityisesti joogan avulla oon saanut jo todella hyviä tuloksia aikaan eli jumeja auki plus lihaksia ja luita parempaan kuosiin, mutta vielä olis ongelmia joista haluaisin eroon. Oon joskus höpötellyt täällä esimerkiksi mun alaselän ongelmasta, se ei ole vielä poissa. Paljon parempi onneksi!

idkengät

Pääsyy miksi näistä jutuista rupesin nyt höpöttelemään on kuitenkin mun vasemman jalan kantapää. Sen vieressä on jotain ongelmaa joka välillä haittaa kävelyä todella paljon. En tiedä onko ongelma tyyliin akillesjänteen kiinnityshommeleissa, voisko olla joku tulehdus? Vai onko luussa jotain vialla? Kipu iskee usein iltaisin aika kovaa, äsken en esimerkiksi pystynyt varata jalalle ollenkaan. Hetken kun antoi jalan olla, niin pystyi taas kävellä vähän paremmin. Kipu ei tunnu kun jalka on levossa, mutta muuten sellanen pistävä ja voimakas kipu, ei mikään lievä särky siis. Kävin tänään pelaamassa sulkapalloa, mutta jalka ärtyi vasta pari tuntia suliksen jälkeen…

Pitääkö mun nyt jättää TAAS kaikki kävely, juoksu jne pois? Onko kenelläkään ideoita mitä tää vois olla? 

~ Amanda
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta