Lehtikaalisipsit

Anteeksi, mulla on ollut sellanen kiire, etten oo ehtinyt tänne kirjotella! Tänään oli viiminen normaali koulupäivä lukiossa(!!!), joka tarkotti loppurutistusta isompien tehtävien kanssa ja samalla kokeisiin lukua. Huomenna vielä äikän preli, ensi- ja sitä seuraavalla viikolla pari koetta ja treenitkin vielä päälle. Kohta kuitenkin hellittää kun ei tarvitse enää koulussa ravata. Suunnitelmissa olis lukea aamusta iltapäivään ja illat ehdin hyvin kirjoitella tänne, treenata, käydä välillä töissä ja rentoutua. 🙂
Onneksi olin kuitenkin näitä reseptejä rustaillut jo valmiiksi luonnoksiin, joten näitä nyt sitten kunnes on aikaa.

Äiti oli ostanut meille lehtikaalia kotiin, ennen en ole sitä pahemmin syönyt. Ei saatu kaikkea käytettyä ruokiin, joten päätin tehdä jo hieman nahistuneesta jämänipusta lehtikaalisipsejä. En oo aiemmin tehnyt niitä.

idlehtikaalisipsit
LEHTIKAALISIPSIT
Lehtikaalia
2rkl oliiviöljyä
Yrttisuolaa
Mustapippuria
Pizzamaustetta

Lehtikaali revitään paloiksi (ei sitä keskellä menevää paksua vartta) ja niiden joukkoon sekoitetaan kaikki mausteet.

Siitä vaan pellille ja n. 20 minuutiksi 150 asteeseen. Olkaa tarkkoja, ettette polta näitä! Ruskeaa väriä ei näköjään saa tulla. Mulle tuli, ja loppumaku oli vähän kitkerä. Muuten nää oli yllättävän hyviä!

~ Amanda
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Lehtikaalisipsit”

  1. Hyvä ohje, tätä testaan kyllä! Meilläkin äiti on hurahtanut lehtikaaliin, tuputtaa sitä mullekkin (;-) ) joten nyt on hyvä mahis tehä siitä hyvää :-). Kiitos ohjeesta!

  2. Mä maistoin noita töissä ja tykkäsin kyllä (: Ainoo, että vatsa ei tykännyt :/ Muitta hyviä on ja terveellisempi vaihtoehto ku normi sipsit:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta