Takapakki elämäntapamuutoksessa

Moikka! Mulla tuli mieleen kirjoittaa aiheesta, josta en vielä oo tainnut kirjoitella, eli takapakista ja repsahduksista. Ihan sillä, että tää on kuitenkin osa elämäntapamuutosta.

idlenkkari

Mitä sitten pitäis tehdä kun on takapakin tai repsahduksen vuoro? Kun liikunnasta tulee viikon mittainen tauko tai herkkuja tulee syötyä pitkin viikonloppua? Huomio siis sanalle kun, niitä tulee ihan kaikille ja se on vain hyväksyttävä. Ihan ensimmäisenä; luovuttaa ei saa. Sen sijaan kannattaa miettiä, tuliko rykästyä kerralla liian iso muutos? Muistitko tehdä muutokset pikkuhiljaa? Jos vastasit näihin kyllä, kannattaa höllätä vähän. Se ei silti tarkoita, ettäkö nyt olis lupa elää miten sattuu.

Antakaa muutokselle aikaa ja olkaa kärsivällisiä. Uusia tapoja täytyy pystyä toteuttamaan koko loppuelämä. On siis täysin kohtuutonta vaatia itseltä viikossa iso, loppuelämän kestävä muutos. Jos yksi päivä menee vähän niin ja näin, sillä ei ole mitään merkitystä. Kaikista viisainta on unohtaa ja suunnata katse eteenpäin, sillä tehtyä ei saa tekemättömäksi. Jos monta päivää menee vähän niin ja näin, ottakaa itseänne niskasta kiinni ja miettikää, tuliko rykästyä liikaa kerralla muutoksen suhteen. Ottakaa repsahduksista oppia ja olkaa armollisia itsellenne!

www.quotesdump.com

~ Amanda

FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Takapakki elämäntapamuutoksessa”

  1. Muutoksessa tosiaan pienet askeleet johtaa siihen suurempaan. Kannattaa antaa just itselleen aikaa ja tilaa eikä vaatia kaikkea heti. Hyvä postaus ! 🙂

  2. Viisaita sanoja. 🙂 Myös niinsanotut ”repsahdukset” ja takapakit ovat osa elämää. Pienet askeleet johtavat pysyviin muutoksiin ja onneksi ihan jokaisella on myös epäonnistumisten jälkeen mahdollisuus jatkaa uudestaan kohti terveellisempää elämää. 🙂

    • Kiitos 🙂 Niimpä, niihin on turha jäädä vellomaan, kannattaa vaan jatkaa eteenpäin. Ei se elämä niihin kaadu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta