Tennis – liikunnan iloa!

Juhuu, päätettiin mun kaverin kanssa lähteä pelaamaan tennistä ja varattiin vuoro tälle päivälle. Keksin jalkapotilaana, että tennistä haluaisin kokeilla taas. Nyt mun pikkunen haave vihdoin toteutui! Mähän oon pelannut tennistä vaan parilla liikkatunnilla joskus muutama vuosi sitten, eli taidot oli ja on iiiihan nollassa. Tiesin siis jo etukäteen, että luvassa on superkiva peli ja naurua omille sähläyksille, haha! Mä tykkään niin paljon tällasista lajeista (esim. just tennis ja sulis), että mitä vähemmän osaan niin sitä hauskempaa mulla on 😀 Puhuttiinkin jälkeenpäin, että näissä ei edes huomaa liikkuvansa ja aika menee ihan röyhkeen nopeesti.
Mailathan mulla oli vuosilta yks ja kaks (ehkä n. vuodelta 1992), mutta hyvin pelitti. Vanhassa vara parempi, eks vaan?

idtennis

Aika nopeesti oikeestaan tossa kehitty näin alkuun, lähdin siis ihan siitä liikkeelle, että saan pallon verkon yli. Tunnin lopussa oltiin jo muutaman kerran saatu syöteltyä palloa verkon yli ees taas (joo osaan nää termit). Oli tehokasta kun pelin lisäksi sai vielä juosta pallojen perässä ympäri hallia!

Vaikka mä tykkään käydä salilla, harrastaa kaikenmaailman lihaskuntohommia sekä lenkkeilyä, nautin niistä treeneistä ja sen jälkeisestä olosta, tää on sitä todellista liikunnan iloa! Nää sulis- ja tennispelit mitä oon viimeaikoina harrastanut enemmän kuin koskaan, saa luvan tulla jäädäkseen. Siis jos edes kerran tai pari kuussa kävis pelailemassa jotain, ois se ihan huippu juttu!

Ehkä tää huutomerkkien määrä kertoo (yritin kyl vähän korvata osaa pisteillä, haha) mun innostuksesta lajia kohtaan 😉

Mitkä on teijän fiilarit tennistä kohtaan?

~ Amanda

FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Tennis – liikunnan iloa!”

  1. Aivan ihana blogi <3 Olen nyt itse aloittelemassa liikunnallisempaa elämää, ja sun blogi toimii hyvänä motivaattorina:-)
    Ja tennistä haluaisin kokeilla, mutta en oo vielä päässyt kokeilemaan:-)

    • Voi kiitos <3 Toi oli kyllä ihan huippua, kannattaa ehdottomasti kokeilla!
      Tsemppiä elämäntapamuutokseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta