My day

Oon suunnitellut tekeväni tällaisen postauksen jo pitkään ja välillä jopa aloittanut kuvaan päivää, mutta aina se on sit kuitenkin jäänyt… Keskiviikkona vihdoin otin härkää sarvista, kun multa toivottiin tällaista postausta.
Suurin osa kuvista on mun huippulaadukkaalla Huaweilla kuvattu, älkää säihkähtäkö pikselimössöä.

Klo 6.45: aamun eka ajatus on, että ihan epäinhimillistä herätä tähän aikaan! Eeeeei millään jaksais eikä kiinnostais, mutta pakko se on.

Klo 7.00: Ruokin elukat ja tajuun että vois sitä vähän nopeemminki toimia.

Klo 7.15: Jääkaappi on loppiaisen jälkeen tyhjä marjoista ja hedelmistä. Aamupuuro jää siis haaveeksi, mutta kyllä myös leipä maistuu.

Klo 7.35: Bussipysäkillä värjöttelyä ja syväjäätyminen. Kadehdin bussipysäkillä olevia lapsia heidän toppavarusteistaan, rusakkoa sen turkista ja autoilijoita auton lämmöstä. Kun bussi viimein saapuu, tekis mieli pitää ei-niin-rakentava ”missä viivyit” -puhuttelu. Jätän sen kuitenkin tekemättä 😉

Klo 8.20-14.30: Kulutan koulun penkkejä. Kaks tuntia englantia jonka jälkeen äikkää ja kuvista.

Klo 15.15: Vihdoin kotona! Vetäsen smoothien välipalaksi.

idläksytKlo 15.45 Välipalan ja hetken chillailun jälkeen painun tekemään kouluhommia. Yritän pusertaa hommat vaan mahdollisimman nopeesti pois alta. Ei ehkä paras taktiikka, mutta tuleepahan valmista.

Klo 17.40 Vaikka pidinkin tauon kouluhommien lomassa, nyt alkaa keskittymiskyky mennä huonoksi. Luovutan siis tältä erää.

Klo 18.15: Päätän syödä ruuan seisaalteen. Koko päivän istumisen jälkeen ei tee meili istua enää. Syön kanawokkia, riisiä ja kasviksia.

Klo 18.40: Kirjottelen blogia, seisaalleen taas 🙂

Klo 19.10: Teen jäätävän burner400 -treenin ja meinaan kuolla. Vikan toiston jälkeen oon vaan
onnellinen, että treeni on ohi! Makaan hetken lattialla päivitellen Heiaheiaa sekä tunkemalla haasteeseen mukaan lähteneille kavereille ihania punanaamakuvia itsestäni. Sen jälkeen painun suihkuun.

Klo 20.30: Iltapalaksi puuroa, marjoja ja appelsiini.

Klo 21.10: Kouluhommia, enkun sanojen pänttäämistä siis. Tähän aikaan illasta mulla on tietenkin oikeus tehdä jo jotain muuta, joten luovutan aika äkkiä. Kouluhommien suhteen oon maailman paras keksimään tekosyitä, tulkaa vaan multa kysymään jos joskus tökkii 😉

Klo 21.45: Kaivan Youtubesta puolen tunnin venyttelyvideon ja putsaan pään kaikesta.

Klo 22.30: Teen iltatoimet, eläinten ruokinnat sun muut ja datailen hetken.

Klo 23.20: Nukkumaan. Onneksi seuraavana päivänä koulu alkaa vasta klo 9.45, joten ehdin nukkua 9 tuntia! 🙂

Tällanen on mun perus päivä! Aika arkista, mutta silti ihan kivaa.

Ps. Muistakaa arvonta! Vielä ehtii 🙂

~ Amanda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “My day”

  1. En yleens kommentoi blogeihin, mut nyt aattelin tehä poikkeuksen. Tää oli tosi kiva postaus, ja nauroin äänee tolle bussipysäkkijutulle 🙂 Etkä oo ainut joka keksii loistavii tekosyitä opiskelun välttelemiseks 😀

    • Kiitos ja kiva kun kommentoit 🙂 Haha! koulujutut ei kyllä aina oo ihan niitä lemppareita… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta