Rentoutuminen joogan ja venyttelyn avulla

Mä oon viimeaikoina venytellyt ja joogannut aika paljon. Elän tällä hetkellä aika stressaavaa aikaa (kiitos koulun) ja jooga tai venyttely illalla on kiva tapa rentoutua. Yleensä mulle riittää puoli tuntia, mutta välillä on kiva joogata pidempäänkin. Koulussa ja kotona kouluhommien kimpussa tulee istuttua aika paljon, joten kehonhuolto on myös kiva tapa rauhoittaa kroppa ja mieli. Se on muutenkin hyvää vastapainoa kovemmalle treenille. Siis nimenomaan se rauhallinen jooga. Kyllä joogastakin saa nimittäin raskaan treenin aikaan!
Yleensä joogaan illalla, mutta joku päivä voisin kokeilla joogata aamulla tai heti koulun jälkeen. Aamu lähtis aika hyvin käyntiin ja koulun jälkeen sais vähän kerättyä lisää voimia ennen läksyjen sun muiden juttujen suorittamista.

idyoga

Esimerkiksi tää jooga rentouttaa todella tehokkaasti. Jos teillä on vaikeuksia saada unta, kokeilkaa tätä ennen nukkumaan menoa. Mä ainakin meinasin sammua kesken kaiken! Tää ei oo todellakaan mikään rankin joogatreeni, mutta sopii siksi hyvin rentoutumiseen ja juuri ennen nukkumaan menoa tehtäväksi.

~ Amanda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Rentoutuminen joogan ja venyttelyn avulla”

  1. Jooga on kyllä rentouttava.. Oon vaan tosi laiska tekee sitä kotona ja tunneille ei ole korttia 🙁

    • Niimpä! Mahdollisuus mennä joogatunneille lisäis kyllä just kivasti painetta lähteä, muutenhan siihen laitetut rahat menis hukkaan 😀 Mutta jos mahdollisuutta tunneille ei ole, täytyy motivoida itseään muuten. Tavoitteilla (esim. parempi venyvyys) ja sillä fiiliksellä minkä joogasta saa! Mulla ainakin on niin rento ja hyvä fiilis joogan jälkeen. Keho tuntuu heti paljon kivemmalta ja mieli myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta