Inspiraatio

Varmaan aika moni on tehnyt jonkin terveellisiin elämäntapoihin liittyvän lupauksen vuodelle 2015, joten inspiraatio on tuskin pahitteeksi 😉 
thepaintedbench:  Yoga Pose
berriesflowersandsparkles:  Lettuce, baby spinach, fennel, ribboned zucchini and carrot, cherry tomatoes, sundried tomatoes, lupins and … Edamame beans! It’s the first time I’ve ever found them here in Italy and I’m excited. Oh and I dressed it all with lemon juice, a little balsamic vinegar and sea salt. 
</p>
<script type= jQuery.ajax({ url: "http://doittoday.fitfashion.fi/wp-content/plugins/top-10/includes/top-10-addcount.js.php", data: { top_ten_id: 47, top_ten_blog_id: 113, activate_counter: 11, top10_rnd: (new Date()).getTime() + "-" + Math.floor(Math.random() * 100000) } });
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta