Tammikuun motivaattorit

Mun lupaus vuodelle 2015 on tosiaan sellanen, että lähden tavoittelemaan vähän kiinteämpää kroppaa. Ilman motivaatiotahan tällaset lupaukset tulee tietysti petettyä, joten ajattelin asettaa itselleni jotain motivaattoreita jokaiselle kuulle.

Koska mun elämäntavat on jo valmiiksi terveelliset ja oon normaalipainoinen, täytyy oikeesti olla semi skarppina. Mutta silti tarpeeksi rento. Kuulostaa ehkä vaikealta, mutta eiköhän se kultanen keskitie sieltä löydy.
idmotivaatio
TAMMIKUU
 
  • TIKIS -haaste kestää kolme viikkoa ja puskee kivasti tekemään töitä. Vaikka treenaaminen ja treeneihin lähteminen ei oo mulle mikään ongelma, niin tää silti tsemppaa myös muilla terveyden osa-alueilla.
  • Aerialjoogatunti tammikuun lopussa tai helmikuun alussa. Tonne on pitänyt mennä jo vaikka kuinka kauan aikaa, mutta aina se on lykkääntynyt. Toivottavasti nyt ei lykkäänny, heh.
Näiden lisäksi toki oma blogi ja muiden blogit, instagramit sun muut inspiroivat ja motivoivat.

Ps. Lupauksesta huolimatta haluan pitää oman asenteeni ja blogin edelleen rentona näiden juttujen suhteen. Ei dieettejä, liikaa treeniä eikä turhia kieltoja. Sen sijaan kivaa fiilistä, liikunnan iloa ja hyvää, normaalia ruokaa. :)Kuvat: Pihla

~ Amanda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Tammikuun motivaattorit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta