Kukkakaalipizza

Mä oon jo monta kertaa nähnyt kukka-/parsakaalipizzapohjaohjeita (ihan iiseillä sanoilla mennään joo…) ja miettinyt, että voisin kokeilla. Kuitenkin vasta nyt sain aikaseksi, kun halusin herkutella viikonloppuna vähän kevyemmin joulu- ja uvmättöjen jälkeen.
Tästä tuli yllättävän hyvää! Tosin pohja on hieman makea, mutta se ei häiritse liikaa. Laitoin suolaa vain tuon 0,5tl, joten sitä voi laittaa enemmän jos haluaa enemmän suolaisen pohjan. Toi makeus kyllä aiheutti ehkä vähän sen, ettei tätä voinut syödä kovin paljoa. Mutta ei kai se huono juttu ole 😉 Kyllä tällä silti sai mahansa täyteen ja piti myös nälkää todella hyvin. Suosittelen testaamaan! 
idkukkakaalipizzaKukkakaalipizza

Pohja:
Puolikas kukkakaali
2 kananmunaa
Pizzamaustetta
0,5-1tl suolaa
Täytteet:
300g jauhelihaa (mausta oman mielen mukaan)
Tomaattiviipaleita
Mozarellaviipaleita
Puolikas punasipuli
Pizzamaustetta

Soseuta kukkakaali tehosekoittimessa niin, että siitä tulee pientä silppua. Sekoita kananmunat ja mausteet mukaan ja anna taikinan vetäytyä hetki. Levitä taikina ympyräksi pellille ja paista uunissa 200 asteessa n. 20min. 
Paista sillä aikaa jauheliha ja pilko sipuli, tomaatti sekä mozzarellajuusto. Heitä täytteet pizzapohjan päälle ja laita takaisin uuniin 15 minuutiksi.
~ Amanda
FitFashion

2 vastausta artikkeliin “Kukkakaalipizza”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta