Lupauksena parempi body

Oon tässä yrittänyt miettiä sopivia uuden vuoden lupauksia. Useinhan niiden kanssa meinaa käydä vähän hassusti, parin viikon tai viimeistään kuukauden jälkeen ne painuu unholaan. Katsotaan mitä tänä vuonna käy, toivottavasti paremmin. Mietin ensin pieniä juttuja, mutta päätinkin ottaa yhden ison. No okei, yhden ison joka sisältää monta pientä.

idme

Mä oikeestaan pohdin hetken avaanko suutani täällä ollenkaan. En varmaan saisi sanoa tai edes ajatella näin, mutta mä halusin tavoitella vähän parempaa kroppaa. Loukkaantuminen ja järjetön makaaminen jätti kyllä jälkensä vaikka söinkin vähemmän. Oho, pääsiköhän mun suusta just huono selitys?

Vähän on silti ristiriitaiset fiilikset. Oon mä periaatteessa ihan tyytyväinen, mutta enenevissä määrin en. Julkisesti sanominen ehkä vähän tsemppaa, mutta kuitenkin myös saattaa painostaa jopa liikaa. Ehkä sanon tämän nyt myös siksi, että tunnen sen olevan mun velvollisuus. En tiedä kuinka paljon tulen tästä täällä selittämään, oon vähän hys hys -tyyppi tällasten juttujen kanssa.

Totta kai omaa kehoa pitää arvostaa ja olla kiitollinen siitä, että se toimii. En kuitenkaan löydä mitään syytä, miksen voisi edes kokeilla? Ei kai siinä mitään pahaa ole. Kunhan rasvaa tiristää terveellisesti ja stressittömästi.

Tässä pieni lista lupauksia:
– Juo riittävästi vettä
– Syö säännöllisesti 3-4 tunnin välein terveellistä perusruokaa
– Liiku monipuolisesti
– Nuku riittäväti
– Syö herkkuja kerran viikossa ja opettele lisää kohtuutta
– Istu vähemmän ja pysy mahdollisimman paljon liikkeessä!
Nojoo, kaikki jutut on oikeestaan sellasia, jotka kuuluu mun elämään jo nyt. Mutta pieniä viilauksia tekemällä ja omia oppeja noudattamalla ollaan jo hyvässä jamassa.

Mitä te ootte ylipäätään mieltä siitä, että normaalipainoinen haluaa saada vähän kivemman kropan? Mä oon aina ollut vähän skeptinen, mutta onko sillä oikeesti väliä jos pysyy kaikin puolin fiksulla tiellä. Eikä lähde tavoittelemaan mitään liian suuria. Sopivan rasvainen ja vahva kroppa on kaunis.

Toinen lupaus on se, että otan enemmän kuvia blogiin. Mulla ei tosin oo yhtäkään hyvää kuvaajaa jonka kanssa pääsis helposti kuvailemaan…

Millaisia lupauksia teillä on?

~ Amanda

FitFashion

3 vastausta artikkeliin “Lupauksena parempi body”

  1. Hyviä lupauksia 🙂 Kaikkien pitäisi muistaa nuo aina arkena.. Mäkin tajusin just, etten ole juonut tänään tarpeeksi, söin mitä sattui ja istunut taas varmaan 10h ajasta.. Niin ja söi herkkuja! Apua.. Onneksi kaikki päivät eivät ole tällaisia..

    • Joo, mullakin alkaa vasta nyt palautua vähän normaalimpaan suuntaan syömisten kanssa joulun jäljiltä… Noo, onneks se ei oo vaarallista jos kuitenkin yleensä elää eri tavalla. Tosin toi istuminen on opiskelijan ainainen murheenkryyni.
      Musta on muuten ihanaa että jaksat kommentoida usein, kiitos siitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta